Ακούστε όλο το νέο άλμπουμ των Peppers!

23.08.2011
Όσο πλησιάζει η πολυπόθητη ημερομηνία και αφού έγινε η μεγάλη επιστροφή μετά από 5 χρόνια, οι Red hot chili peppers θα εμφανίζονται πιο συχνά στις οθόνες και στα ηχεία σου. Μεγαλύτεροι σε ηλικία μεν αλλά χωρίς να έχει χαθεί τίποτα από την ενέργεια του δε. Ο John Frusciante δεν μένει πια εδώ

Όσο πλησιάζει η πολυπόθητη ημερομηνία και αφού έγινε η μεγάλη επιστροφή μετά από 5 χρόνια, οι Red hot chili peppers θα εμφανίζονται πιο συχνά στις οθόνες και στα ηχεία σου. Μεγαλύτεροι σε ηλικία μεν αλλά χωρίς να έχει χαθεί τίποτα από την ενέργεια του δε. Ο John Frusciante δεν μένει πια εδώ αλλά έχει αντικατασταθεί από τον πολύ καλό Josh Klinghoffer και ο Antony Kiedis διατηρεί ακόμα εκείνο το χαρακτηριστικό "porn stash" που τον χαρακτηρίζει εδώ και 20 χρόνια.

Μετά το βίντεο κλιπ για το “The Adventures of Rain Dance Maggie” πάνω σε μία ταράτσα της Βενετίας, και τα βίντεο από τις μέχρι τώρα συναυλίες τους έβγαλαν αρχικά στη φόρα το πρώτο κομμάτι από τον δίσκο, Monarchy of Roses και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα. Το μπάσο του Flea έχει discofunk κέφια, ο Josh ακολουθεί κι όλο το I’m with you μπορείς να τα ακούσεις από σήμερα στο Itunes. Γιατί εντάξει 30 Αυγούστου δεν είναι μακριά αλλά το ίντερνετ δε μπορεί να περιμένει..

Κ.Π