Η απάντηση του Pitbull στη μήνυση της Lohan

26.08.2011
Ένσταση κύριε πρόεδρε. Πριν λίγες μέρες η Lindsay Lohan έστειλε μια περιποιημένη μήνυση-αγαπημένη της συνήθεια τον τελευταίο καιρό- στον golden boy των χιτ Pitbull γιατί ανέφερε τ’ όνομα της στο κομμάτι του "Give me everything" ("I got it locked up like Lindsay Lohan") και θεώρησε ότι την προσέβαλε. Η απάντηση ήρθε από το απέναντι μέτωπο με μία δήλωση του

Ένσταση κύριε πρόεδρε. Πριν λίγες μέρες η Lindsay Lohan έστειλε μια περιποιημένη μήνυση-αγαπημένη της συνήθεια τον τελευταίο καιρό- στον golden boy των χιτ Pitbull γιατί ανέφερε τ’ όνομα της στο κομμάτι του "Give me everything" ("I got it locked up like Lindsay Lohan") και θεώρησε ότι την προσέβαλε. Η απάντηση ήρθε από το απέναντι μέτωπο με μία δήλωση του παραγωγού στο επίσημο site του ο οποίος δεν καταλαβαίνει γιατί η Lohan πήρε τόσο στα σοβαρά τους στίχους και δεν είχε πρόθεση να τη βλάψει.

«Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα για τη μήνυση και για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται πολύ ειρωνικό. Αρχικά τη διάβασα και σκέφτηκα πως πρόκειται για κάποιο αστείο αλλά τελικά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Για μένα μία τέτοια αναφορά στο νούμερο ένα δίσκο παγκοσμίως είναι κάτι που βοηθάει την καριέρα κάποιου και περνάει ένα καθαρά θετικό μήνυμα» λέει ο Pitbull ελπίζοντας να μεταπείσει τηn έξαλλη Lohan..

K.Π