Η Rihanna απολύει τον Jay Z!

06.09.2011
Και τώρα ας ετοιμαστεί το ρινγκ με τις λάσπες στο πάτωμα γι αν ανέβουν οι δύο χιπχοπάδικες κυρίες για μάχη. Η Rihanna θέλει ή αποκλειστικότητα ή τίποτα και ο Jay- Z δε φαίνεται να το χει καταλάβει κι έκανε την κατάλληλη κίνηση για να ην εξοργίσει κι αν υπήρχαν μεσημεριανά στην Αμερική θα τους

Και τώρα ας ετοιμαστεί το ρινγκ με τις λάσπες στο πάτωμα γι αν ανέβουν οι δύο χιπχοπάδικες κυρίες για μάχη. Η Rihanna θέλει ή αποκλειστικότητα ή τίποτα και ο Jay- Z δε φαίνεται να το χει καταλάβει κι έκανε την κατάλληλη κίνηση για να ην εξοργίσει κι αν υπήρχαν μεσημεριανά στην Αμερική θα τους είχαν φάει οι δρόμοι να τρέχουν στα πάνελ. Η S&M εδικός από την Barbados αποφάσισε να απολύσει τον Jay- Z από μάνατζερ της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Beyonce στα MTV Video awards και όταν κατάλαβε ότι εκείνος και η RocNation μανατζάρει τη γυναίκα του.

Εκτός απ αυτό ανέφερε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα στις οικονομικές τους συναλλαγές στην εταιρία οπότε έχει και μία μήνυση εναντίον τους γιατί οι άνθρωποι της RocNation την εξαπάτησαν σε μία συμφωνία που είχαν κάνει στο Beverly Hills. Δεν υπάρχει καμία απάντηση από την απέναντι μεριά και πολύ φοβόμαστε ότι θα βγει στο μικρόφωνο ο Kanye West να της πει κάποια πράγματα που τόλμησε να προσβάλει τους κουμπάρους του..

Κ.Π