Alice Cooper: H Gaga μέσα του

06.09.2011
Τώρα τελευταία ο Alice Cooper κάτι έχει πάθει και όχι μόνο λέει τα καλύτερα για διάφορες mainstreamάδικες ποπ σταρ αλλά συνεργάζεται και μαζί τους όπως έκανε με την Kesha πριν λίγο καιρό. Τώρα δήλωσε σε μια συνέντευξη του στην Washington Post πως η Lady Gaga είναι η θηλυκή εκδοχή του και πως μοιάζουν πάρα πολύ στον τρόπο που χειρίζονται τις μουσικές «περσόνες» τους

Τώρα τελευταία ο Alice Cooper κάτι έχει πάθει και όχι μόνο λέει τα καλύτερα για διάφορες mainstreamάδικες ποπ σταρ αλλά συνεργάζεται και μαζί τους όπως έκανε με την Kesha πριν λίγο καιρό. Τώρα δήλωσε σε μια συνέντευξη του στην Washington Post πως η Lady Gaga είναι η θηλυκή εκδοχή του και πως μοιάζουν πάρα πολύ στον τρόπο που χειρίζονται τις μουσικές «περσόνες» τους και μέτρα πόσες φορές θα πει τα όνομα της. Επίσης θυμήσου πως όταν είχε φορέσει εκείνο το περιβόητο φόρεμα-κρέας ο Cooper είχε τη φαεινή ιδέα να τη βάλουν πάνω σε μία ψησταριά ενώ τραγουδάει και να κάνουν barbeque με το ρούχο.

«Δημιούργησε έναν χαρακτήρα με τ' όνομα Lady Gaga. Γράφει για τη Lady Gaga κι όχι γι αυτήν όπως γράφω κι εγώ για τον Alice και είναι παραγωγός τον τραγουδιών της Lady Gaga. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα Lady Gaga σύμπαν και αν τη συναντήσεις εκτός σκηνής δεν μοιάζει καθόλου μ αυτό που βλέπεις στη συναυλία. λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως του μοιάζει πολύ και οι δύο έχουν φτιάξει χαρακτήρες που ανήκουν στο rock n roll.

K.Π