The Sexiest Woman Alive!

08.09.2011
Ενα νέο υπερσέξυ βίντεο έκανε την εμφάνιση του στους διαδρόμους του web...

Το καμάρι των Barbados, η μπαλαντέρ του r n b που βρίσκεται παντού ακόμα και στα ψιλά γράμματα των credits και προσφάτως νευριασμένη με τον μάνατζερ της Jay Z, περπατάει στις δάφνες της femme fatale λίστας με τις πιο σέξι γυναίκες τον κόσμο. Δεν είναι άλλη από τη Rihanna η οποία φωτογραφιζεται για το Esquire!

Ήταν μία από τις 64 υποψήφιες για την πιο Σέξι Γυναίκα στον Κόσμο από το εν λόγω περιοδικό, για λογαριασμο του οποίου, η Rihanna ποζάρει γυμνή παρόλο που έχασε τον τίτλο, από την ηθοποιό Katrina Bowden που πρωταγωνιστεί στο 30Rock.

«Έκανα την πρώτη μου φωτογράφηση με τον Russell James για το Esquire. Δεν χρειάστηκε και πολύ προετοιμασία παρά μόνο αποτρίχωση και πείνα», ανέφερε η Rihanna στο twitter της!

Φωτογραφήθηκε για το καινούριο τεύχος του περιοδικού από τον ειδικό στη γυναικεία φύση σ' ένα deep down and dirty σκηνικό με μαύρο κι άσπρο χρώμα και τα μαλλιά κουβάρια. Η ίδια δήλωσε πριν λίγο καιρό ότι είναι από τις πιο αμήχανες φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ αλλά τα τυπογραφεία του Esquire έχουν άλλη γνώμη..