"Χωρίς τον Justin δεν έχω πια οργασμό!"

08.09.2011
Ο Justin Timberlake δεν έχει συνειδητοποιήσει το στερητικό σύνδρομο που έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του, δεν έχει καταλάβει πόσο υποφέρουν που λείπει εδώ και πέντε χρόνια από τη δισκογραφία και κυρίως που δεν λικνίζεται βασανιστικά στις σκηνές. Αντί να σταθεί δίπλα τους και ν’ αφουγκραστεί τον πόνο τους εκείνος γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, αδιαφορεί για τη μουσική κι

Ο Justin Timberlake δεν έχει συνειδητοποιήσει το στερητικό σύνδρομο που έχει προκαλέσει στους θαυμαστές του, δεν έχει καταλάβει πόσο υποφέρουν που λείπει εδώ και πέντε χρόνια από τη δισκογραφία και κυρίως που δεν λικνίζεται βασανιστικά στις σκηνές. Αντί να σταθεί δίπλα τους και ν’ αφουγκραστεί τον πόνο τους εκείνος γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, αδιαφορεί για τη μουσική κι ότι έχει μείνει εκτός τόσο καιρό κι απλά τραγουδάει με τους φίλους του στο μπάρμπεκιου ή σε καμία μικρή συναυλία.

Όμως εκείνοι δεν άντεξαν. Μόλις έβγαλαν ένα βίντεο που τον παρακαλούν να γυρίσει πίσω στα στούντιο και να γράψει καινούριες μουσικές γιατί τους έχει δημιουργήσει διάφορα προβλήματα που μπορεί να μην λυθούν ποτέ. Όπως εκείνη η κοπέλα στον ψυχίατρο η οποία εδώ κι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δε μιλάει, ο άλλος που δε μπορεί να χορέψει πια στα κλαμπ και να κάνει τρίο, κάποια άλλη που δεν έχει πια οργασμό. Απλά θα πέσεις από την καρέκλα γελώντας και θα τους δώσει το βραβείο για το πιο αστείο βίντεο που θα δεις σήμερα!

Κ.Π

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ