Πρεμιέρα για το κομμάτι των Winehouse και Bennett

14.09.2011
Ένα από τα τελευταία κομμάτια που ηχογράφησε η Amy Winehouse ήταν το "Body and Soul" με τον κύριο Tony Benett κι έκανε πρεμιέρα σήμερα τα πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce στο Radio 2. Δεν είναι μια τυχαία μέρα αφού όπως είχαμε πει ξανά τότε είναι τα γενέθλια της Winehouse και αν ζούσε θα έκλεινε τα καταραμένα 27 και δεν θα έμπαινε στη λίστα με τους

Ένα από τα τελευταία κομμάτια που ηχογράφησε η Amy Winehouse ήταν το "Body and Soul" με τον κύριο Tony Benett κι έκανε πρεμιέρα σήμερα τα πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce στο Radio 2. Δεν είναι μια τυχαία μέρα αφού όπως είχαμε πει ξανά τότε είναι τα γενέθλια της Winehouse και αν ζούσε θα έκλεινε τα καταραμένα 27 και δεν θα έμπαινε στη λίστα με τους υπόλοιπους μεγάλους μουσικούς που έφυγαν στην ίδια ηλικία.

Με το που πατάς το play ζεις κατευθείαν σε μία άλλη εποχή, φαντάζεσαι τη Winehouse και τον Bennett να τραγουδούν σ’ ένα jazz μαγαζί γεμάτο καπνούς και η φωνή της είναι ίσως καλύτερη από ποτέ. Επίσης σήμερα ο πατέρας της Amy, Mitch θ' ανοίξει το ίδρυμα που έφτιαξε για να βοηθάει νέους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά και όπως υποστήριξε στην τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε η κόρη του πέθανε εξαιτίας ενός ηρεμιστικού χαπιού (Libirium) που έπαιρνε. Απόσπάσματα από την ηχογράφηση στο βίντεο παραπάνω και ολόκληρο το κομμάτι εδώ:

K.Π