"Έφυγε" ο DJ Mehdi

14.09.2011
Ο Dj Mehdi , ένας από τους καλύτερους dj και παραγωγούς της Γαλλίας και συχνός επισκέπτης των ελληνικών decks, έφυγε από τη ζωή χθες και δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως γιόρταζαν στην ταράτσα του σπιτιού του τα γενέθλια του συνεργάτη και φίλου του Riton όταν ξαφνικά το πάτωμα κατέρρευσε και τους παρέσυρε όλους με αποτέλεσμα το θάνατο

Ο Dj Mehdi , ένας από τους καλύτερους dj και παραγωγούς της Γαλλίας και συχνός επισκέπτης των ελληνικών decks, έφυγε από τη ζωή χθες μετά από ατύχημα στο σπίτι του στο Παρίσι. Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως γιόρταζαν στην ταράτσα του σπιτιού του τα γενέθλια του συνεργάτη και φίλου του Riton όταν ξαφνικά το πάτωμα κατέρρευσε και τους παρέσυρε όλους με αποτέλεσμα το θάνατο του Mehdi και τον τραυματισμό των υπολοίπων ενώ ο μόνος που δεν έπαθε τίποτα ήταν ο εορταζόμενος.

Ο Dj Cut Killer έγραψε πρώτος την είδηση στο twitter και η δισκογραφική εταιρία του 34χρονου Mehdi, Ed Banger Records δεν έχει βγάλει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός. Ο Mehdi Favéris-Essadi, γεννήθηκε το 1977, στο Παρίσι με καταγωγή από την Τυνησία κι έχει συνεργαστεί, με πολύ γνωστά ονόματα όπως Daft Punk, MC Solaar, Cassius, Asian Dub Foundation και με τον Rito ήταν γνωστοί και ως Carte Blanche (είχαν έρθει πέρσι στο Bios). Το 2009 κυκλοφόρησε το Red, Black And Blue την πρώτη του συλλογή με remixes, κομμάτια των Sebastien Tellier Joakim, Santogold , και άλλων ενώ έχει περιοδεύσει σ' όλο τον κόσμο είτε μόνος του είτε με άλλους γνωστούς μουσικούς. Κρίμα..

Κ.Π