Όλοι οι άντρες στα πόδια της Lopez..

20.09.2011
Αγόρια η Jennifer. Δεν ξέρουμε αν γίνεται επίτηδες και από τη στιγμή που χώρισε με τον Marc Anthony, συνέχεια περιτριγυρίζεται από άντρες και στη ζωή και στα βίντεο κλιπ αλλά η Jennifer Lopez έχει ουρά μνηστήρων να περιμένει. Μόλις βγήκε το βίντεο του κομματιού "Papi" από τον καινούριο της δίσκο "Love?" Και όχι δεν πρωταγωνιστεί ο νέος της συνοδός που προκαλεί

Αγόρια η Jennifer. Δεν ξέρουμε αν γίνεται επίτηδες και από τη στιγμή που χώρισε με τον Marc Anthony, συνέχεια περιτριγυρίζεται από άντρες και στη ζωή και στα βίντεο κλιπ αλλά η Jennifer Lopez έχει ουρά μνηστήρων να περιμένει. Μόλις βγήκε το βίντεο του κομματιού "Papi" από τον καινούριο της δίσκο "Love?" Και όχι δεν πρωταγωνιστεί ο νέος της συνοδός που προκαλεί ομαδικούς γυναικείους αναστεναγμούς, Bradley Cooper αλλά όλοι οι άντρες του Los Angeles που την κυνηγάνε και τσακώνονται μεταξύ τους ποιος θα την πρωτοφτάσει.

Όλα ξεκινάνε από τη στιγμή που η Lisa, η συγκάτοικος της ερωτοχτυπημένη Lopez της δίνει ένα μπισκότο σε σχήμα καρδιάς από το οποίο απλά πρέπει να φάει ένα πολύ μικρό κομμάτι και ο αγαπημένος της θα έρθει. Εκείνη όμως το τρώει σχεδόν όλο και το επόμενο πρωί ξεκινάει ο χαμός στους δρόμους. Κάτι σαν αντεστραμμένη «Τεστοστερόνη» , εκείνη την ταινία που δεν άφηναν σε ησυχία όλες τις γυναίκες τον μοναδικό άντρα που βρέθηκε στο νησί..

K.Π