Η Jessie J δεν θα είναι στην περιοδεία της Katy Perry

21.09.2011
Τους τελευταίους μήνες η Jessie J εμφανίζεται με νάρθηκα στο πόδι όχι επειδή είπε να κάνει κι εκείνη μια εκκεντρική βλακεία που της ήρθε στο κεφάλι αλλά επειδή αυτός ο τραυματισμός της (σπάσιμο σε δύο σημεία) έχει στοιχίσει περισσότερο απ’ ότι περίμενε. Δεν σταμάτησε τις live εμφανίσεις απλά ήταν καθιστικές μουσικές διαμαρτυρίες όπως και VMAS του MTV που τραγούδησε καθισμένη σε μία

Τους τελευταίους μήνες η Jessie J εμφανίζεται με νάρθηκα στο πόδι όχι επειδή είπε να κάνει κι εκείνη μια εκκεντρική βλακεία που της ήρθε στο κεφάλι αλλά επειδή αυτός ο τραυματισμός της (σπάσιμο σε δύο σημεία) έχει στοιχίσει περισσότερο απ’ ότι περίμενε. Δεν σταμάτησε τις live εμφανίσεις απλά ήταν καθιστικές μουσικές διαμαρτυρίες όπως και VMAS του MTV που τραγούδησε καθισμένη σε μία πολυθρόνα με λίγα παραπάνω στρας πάνω από το γύψο και τις λάμες. Δικαιολογημένα δεν την θυμάσαι αφού μπήκαν διαφημίσεις λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησε να τραγουδάει για κάποιο λόγο που μόνο οι mtvάδες ξέρουν.

Όμως το θέμα είναι πως υπάρχουν δυσάρεστα breaking news σχετικά με την περιοδεία της Katy Perry όπου θα συμμετείχε ως support. Τελικά δεν έχει αναρρώσει πλήρως με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να είναι στο line up και τη θέση της θα πάρει η Ellie Goulding. "Κλαίω με λυγμούς που θ' αναγκαστώ ν’ αποχωρήσω από την περιοδεία της Katy Perry. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Το πόδι μου δεν έχει επανέλθει ακόμα όπως έλπιζα" τιτίβισε η Jessie J στο twitter κι απλά της ευχόμαστε περαστικά. Α και να μην ξαναβγάλει κομμάτια σαν το "Domino".

Κ.Π