Τα ναρκωτικά έσβησαν πέντε χρόνια από τη μνήμη του Eminem

19.10.2011
Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Eminem μιλάει με τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή του εκτός στούντιο και σκηνών χωρίς να ραπάρει ασταμάτητα και μες το θυμό. Το Rolling Stone τον έβαλε κάτω από τη λάμπα της ανάκρισης και τον ρώτησε για μία περίοδο της ζωής του που όλα ήταν γεμάτα άσπρες σκόνες, ηρεμιστικά χάπια και σύριγγες τιγκαρισμένες ηρωίνη και άρχιζαν να σβήνονται σιγά σιγά

Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Eminem μιλάει με τόσες λεπτομέρειες για τη ζωή του εκτός στούντιο και σκηνών χωρίς να ραπάρει ασταμάτητα και μες το θυμό. Το Rolling Stone τον έβαλε κάτω από τη λάμπα της ανάκρισης και τον ρώτησε για μία περίοδο της ζωής του που όλα ήταν γεμάτα άσπρες σκόνες, ηρεμιστικά χάπια και σύριγγες τιγκαρισμένες ηρωίνη και άρχιζαν να σβήνονται σιγά σιγά πολλές αναμνήσεις από τη λιακάδα ενός καθαρού μυαλού. Κάτι παρόμοιο μ αυτό που είχε πάθει ο Shaun Ryder των Happy Mondays όταν παραδέχτηκε πως οι υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών και αλκοόλ έχουν αφαιρέσει από τον εγκέφαλο του δεκαέξι χρόνια της ζωής του!

Πριν ο Elton John τον επαναφέρει σε καθαρή και νηφάλια κατάσταση, ο Eminem παραλίγο να φύγει από τη ζωή εξαιτίας των ναρκωτικών. "Έχει εξαφανιστεί ένα μεγάλο μέρος της μνήμης μου. Το φάρμακο Ambien μου έσβησε πέντε χρόνια από τη ζωή μου με αποτέλεσμα να έρχεται κόσμους που με ρωτάει «θυμάσαι όταν έκανες αυτό» και τους απαντάω πως αποκλείεται να έχει συμβεί αλλά όταν μου δείχνουν τα βίντεο δεν πιστεύω αυτά που βλέπω!"

Συνέχισε λέγοντας πως έχει κρατήσει στίχους που έγραφε τότε και τον τρομάζουν αφού έγραφε χαρτιά γεμάτα ασυναρτησίες και δε θέλει να ξαναγυρίσει σ’ εκείνη την περίοδο. που είχε πάρει ποσότητες μεθαδόνης ισοδύναμες με τέσσερις σακούλες ηρωίνης..

Κ.Π