Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Ρεμπέκα Μπλακ εξοργίζουν τον Χίτλερ..

10.11.2011
There’s another artist with terrible music…O Τζάστιν Μπίμπερ ( Justin Bieber) απέφυγε δύο επιθέσεις του Χίτλερ και τώρα ετοιμάζεται να χτυπήσει το Βερολίνο με την απαράδεκτη μουσική του όμως δεν είναι ο μοναδικός εχθρός αφού έχει σύμμαχο τη Ρεμπέκα Μπλακ (Rebecca Black) και την Παρασκευή της. Μπορεί να είναι εντελώς σουρεάλ προτάσεις αλλά οι γνωστές παρωδίες με τη σκηνή της ταινίας

There’s another artist with terrible music…O Τζάστιν Μπίμπερ ( Justin Bieber) απέφυγε δύο επιθέσεις του Χίτλερ και τώρα ετοιμάζεται να χτυπήσει το Βερολίνο με την απαράδεκτη μουσική του όμως δεν είναι ο μοναδικός εχθρός αφού έχει σύμμαχο τη Ρεμπέκα Μπλακ (Rebecca Black) και την Παρασκευή της. Μπορεί να είναι εντελώς σουρεάλ προτάσεις αλλά οι γνωστές παρωδίες με τη σκηνή της ταινίας Downfall (Η Πτώση) όπου ο Χίτλερ εξοργίζεται μόλις μαθαίνει πως τον έχουν προδώσει, σατυρίζουν και τους δύο teenager τραγουδιστές.

Μόλις ο Fyhrer μαθαίνει για το τραγούδι της Black , Friday μ’ εκείνους τους πολύ δύσκολους στίχους που λένε για την ακολουθία των ημερών της εβδομάδας ακολουθούν πολύ πετυχημένες ατάκες σχολιάζοντας το κομμάτι. Ακόμα κι αν έχεις βαρεθεί τη σάτιρα με το συγκεκριμένο απόσπασμα από το φιλμ δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις.

Κ.Π