Η Κέιτι Πέρι θυμάται τον μεγάλο της έρωτα..

14.11.2011
H Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και τα κάλαντα να τραγουδήσει θα φέρει μέσα σε λίγη ώρα εκατοντάδες κλικ οπότε δεν είναι περίεργο που μέσα σε τρεις μέρες μάζεψε 7,920,116 για το καινούριο της βίντεο κλιπ. Τους λόγους μόνο οι φανατικοί οπαδοί και ο Ράσελ Μπραντ ( Russel Brand) τους ξέρουν. Πρόκειται για το βίντεο του "The one that got away", έκτου και τελευταίου σινγκλ από τον δίσκο της Teenage Dream,

H Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και τα κάλαντα να τραγουδήσει θα φέρει μέσα σε λίγη ώρα εκατοντάδες κλικ οπότε δεν είναι περίεργο που μέσα σε τρεις μέρες μάζεψε 7,920,116 για το καινούριο της βίντεο κλιπ. Τους λόγους μόνο οι φανατικοί οπαδοί και ο Ράσελ Μπραντ ( Russel Brand) τους ξέρουν. Πρόκειται για το βίντεο του "The one that got away", έκτου και τελευταίου σινγκλ από τον δίσκο της Teenage Dream, κι έχει όλα τα συστατικά για να προκαλέσει στους δακρυγόνους αδένες μία φόρτιση. Ε όταν πρόκειται για lovestories χωρίς ευτυχισμένο τέλος, ξέρουμε όλοι πόσο πιο πιασάρικο είναι απ ότι μια χαρούμενη ιστορία.

Με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό και κολλητό το Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael Garcia Bernal), Ντιέγκο Λούνα (Diego Luna), η Perry έστω γι' αυτά τα 4:50 λεπτά του βίντεο του κομματιού επιτέλους αφήνει τα μοβπορτοκαλομπορντοροδοκόκκινα μαλλιά που συνηθίζει να έχει τελευταία και απλά τα βάφει λευκά και βάζει ρυτίδες(αν είχε περιεργεια για το πως θα είναι στα 70 της). Μ'ένα μονότονο beat ν ακούγεται από πίσω, το ζευγάρι της ιστορίας της ζει όλα όσα βλέπεις στις αισθηματικές ταινίες και θες να ισχύουν και στην πραγματικότητα αλλά..

Κ.Π