Big Time Rush: Νέο άλμπουμ

23.11.2011
Το Nickelodeon και η Sony Music σας ανακοινώσουν με ενθουσιασμό ότι το συγκρότημα Big Time Rush θα κυκλοφορήσει το δεύτερο album του, Elevate στις 21 Νοεμβρίου 2011!

Oι Big Time Rush θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο album , Elevate στις 21 Νοεμβρίου 2011! Το Elevate είναι η πολύ-αναμενόμενη συνέχεια του debut album του group με τίτλο BTR, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, έγινε χρυσό και πούλησε 700 χιλιάδες albums παγκοσμίως.

Η πιο hot μουσική, νεανική σειρά που αναστατώνει τους έφηβους σε Ευρώπη και Αμερική, έκανε πρεμιέρα στο Nickelodeon τον Φεβρουάριο του 2011. Η live action σειρά Big Time Rush αγαπήθηκε αμέσως και από το ελληνικό κοινό πράγμα που αποδεικνύεται και από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το Μερίδιο Τηλεθέασης (SHR%) της σειράς στις ηλικίες 4-14 για την Αθήνα είναι 25,5%, ενώ στις ηλικίες 6-11 για την Αθήνα το ποσοστό είναι 32,2%!!*

Το δεύτερο album τους με τίτλο Elevate ανεβάζει τον ήχο των Big Time Rush σε νέα επίπεδα. Την παραγωγή στα τραγούδια του album έκαναν top μουσικοί και hit-makers όπως ο Ryan Tedder, οι Tricky & The Dream, ο JR Rotem και ο Toby Gad μεταξύ άλλων. Το Elevate περιέχει τα “Music Sounds Better With U” (featuring Mann), “Show Me” και “All Over Again”, καθώς επίσης και τα νέα τραγούδια που θα ακουστούν στα επόμενα επεισόδια του Big Time Rush.

Η σειρά Big Time Rush προβάλλεται καθημερινά στο Nickelodeon, Δευτέρα έως Κυριακή στις 19:30.