Κόρει Τέιλορ: "Δεν θα ξανασυνεργαστώ ποτέ με τον Ρικ Ρούμπιν"

23.11.2011
O Κόρεϊ Τέιλορ (Corey Taylor) frontman των Slipknot και των Stone Sour εκτός από τις ηχογραφήσεις για το καινούριο άλμπουμ των πρώτων κάνει και διάφορες βόλτες για να απαντάει σε ερωτήσεις θαυμαστών του κι όλο αυτό τ’ ονομάζει An evening with Corey Taylor. Στο Τέξας ανάμεσα σε άλλα ακούστηκε μία λίγο

O Κόρεϊ Τέιλορ (Corey Taylor) frontman των Slipknot και των Stone Sour εκτός από τις ηχογραφήσεις για το καινούριο άλμπουμ των πρώτων κάνει και διάφορες βόλτες για να απαντάει σε ερωτήσεις θαυμαστών του κι όλο αυτό τ’ ονομάζει An evening with Corey Taylor. Στο Τέξας ανάμεσα σε άλλα ακούστηκε μία λίγο επικίνδυνη όπως είπε κι ο ίδιος ερώτηση που αφορούσε τη σχέση του με τον γνωστό παραγωγό Ρικ Ρούμπιν (Ruck Rubin) -ο οποίος είχε αναλάβει τον δίσκο των Slipknot, Vol 3: the Subliminal Verses -(Metallica, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, System Of A Down κ.ά).

Όσοι ήταν εκεί δεν άκουσαν αυτό που περίμεναν κι αυτά που λένε οι περισσότεροι για τον Rubin αλλά αντιθέτως λέει τα χειρότερα για τον τρόπο που δούλευε και τη συμπεριφορά του στο στούντιο όπου φορούσε γυαλιά ηλίου και καθόταν συγκεκριμένη ώρα κάθε φορά. "Ο Ρούμπιν εμφανιζόταν για 45 λεπτά κάθε εβδομάδα, καθόταν στον καναπέ, έπαιρνε ένα μικρόφωνο για να μιλάει -ώστε να μην κάνει καμία κίνηση- και μετά έλεγε ένα "παίξε μου το τάδε μέρος. Φορούσε γυαλιά ηλίου όλη την ώρα, άσχετα με το γεγονός πως το δωμάτιο ήταν εντελώς σκοτεινό, χάιδευε συνεχώς το τεράστιο μούσι του και έτρωγε όσο περισσότερο μπορούσε.

Έλεγε "παίξ' το πάλι" και μετά από λίγο θα φώναζε "σταμάτα, κάντο ξανά!". Σέβομαι όσα έχει κάνει ο Rick Rubin στο παρελθόν και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Αλλά ο σημερινός Rick Rubin είναι μία λεπτή, λεπτή σκιά του ανθρώπου που ήταν. Είναι υπερτιμημένος, πληρώνεται πολλά περισσότερα απ' όσα αξίζει και δε θα δουλέψω ποτέ ξανά μαζί του για όσο ζω". Απάντησε και απομυθοποίησε τελείως την εικόνα του Rubin.

Κ.Π