Ο Μέριλιν Μάνσον της είπε να κάψει το σπίτι της!

09.01.2012
H Christina Paz από την Αμερική μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει ν ακούσει κάποιο άλλο είδος μουσικής λίγο πιο ανώδυνο, κάτι σε Justin Bieber, αλλιώς θα κάψει όλο το Cileo Vista του Τexas στο τέλος. Η 29χρονη κοπέλα συνελλήφθη μετά από απόπειρα εμπρησμού του σπιτιού των γονιών της γιατί έτσι της είπαν ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) και οι Nine Inch Nails μέσα από τις μουσικές τους όπως αναφέρουν οι El Paso Times . Η Paz ομολόγησε στην αστυνομία ότι ήθελε να κάψει το σπίτι για να εκδικηθεί τους γονεί της επειδή πίστευε πως είχαν σκοπό να τη σκοτώσουν και να τη σοδομίσουν, οπότε πήγε στο πρώτο δωμάτιο κι έριξε εύφλεκτη κόλλα ενώ στο δεύτερο αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στις κουρτίνες. Όταν τη ρώτησαν που το ξερει, απάντησε από τις μουσικές του Μάνσον και των NIN, κάτι που για τον πρώτο δεν είναι πρώτη φορά που τον κατηγορούν για βίαιες απόπειρες αφού το 1999 δύο μαθητές είχαν σκοτώσει 12 συμμαθητές τους και στη συνέχεια αυτοκτονησαν και είχαν δηλώσει πως εμπνεύστηκαν από τα τραγούδια του.

H Christina Paz από την Αμερική μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσει ν ακούσει κάποιο άλλο είδος μουσικής λίγο πιο ανώδυνο, κάτι σε Britney Spears, αλλιώς θα κάψει όλο το Cileo Vista του Τexas στο τέλος. Η 29χρονη κοπέλα συνελλήφθη μετά από απόπειρα εμπρησμού του σπιτιού των γονιών της γιατί έτσι της είπαν ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson) και οι Nine Inch Nails μέσα από τις μουσικές τους όπως αναφέρουν οι El Paso Times .

Η Paz ομολόγησε στην αστυνομία ότι ήθελε να κάψει το σπίτι για να εκδικηθεί τους γονεί της επειδή πίστευε πως είχαν σκοπό να τη σκοτώσουν και να τη σοδομίσουν, οπότε πήγε στο πρώτο δωμάτιο κι έριξε εύφλεκτη κόλλα ενώ στο δεύτερο αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στις κουρτίνες. Όταν τη ρώτησαν που το ξερει, απάντησε από τις μουσικές του Μάνσον και των NIN, κάτι που για τον πρώτο δεν είναι πρώτη φορά που τον κατηγορούν για βίαιες απόπειρες αφού το 1999 δύο μαθητές είχαν σκοτώσει 12 συμμαθητές τους και στη συνέχεια αυτοκτονησαν και είχαν δηλώσει πως εμπνεύστηκαν από τα τραγούδια του.

K.Π