Και ο τίτλος του άλμπουμ της Μαντόνα θα είναι..

12.01.2012
Κι επειδή η mainstream μουσική ζωή δεν είναι μόνο η γέννηση της κόρης της Μπιγιονσέ (Beyonce), η αυτού Μεγαλειότης του ποπ παλατιο, μετά τα κινηματογραφικά πλατώ ύ αποφάσισε να επιστρέψει εκεί που ανήκει και δίνει σε μικρές δόσεις πληροφορίες για το καινούριο της άλμπουμ. Η Μαντόνα (Madonna) απ' ότι αποκάλυψε στην εκπομπή του Graham Norton του BBC1 ο τίτλος του 12ου δίσκου της καριέρας

Κι επειδή η mainstream μουσική ζωή δεν είναι μόνο η γέννηση της κόρης της Μπιγιονσέ (Beyonce), η αυτού Μεγαλειότης του ποπ παλατιο, μετά τα κινηματογραφικά πλατώ ύ αποφάσισε να επιστρέψει εκεί που ανήκει και δίνει σε μικρές δόσεις πληροφορίες για το καινούριο της άλμπουμ. Η Μαντόνα (Madonna) απ' ότι αποκάλυψε στην εκπομπή του Graham Norton του BBC1 ο τίτλος του 12ου δίσκου της καριέρας της θα είναι (τυμπανοκρουσίες στο βάθος) MDNA χωρίς ιδιαίτερες επεξηγήσεις ν ακολουθούν.

Όποιος έχει φαεινή ιδέα να διαρρεύσει κι άλλο κομμάτι θα πρέπει να θυμηθεί τι έπαθε ο κύριος εκείνος που έβγαλε στη φόρα το Gimme all your luvin’ ο οποίος εξόργισε τη Μαντόνα και συννελήφθη από την αστυνομία στη Σαραγόσα. Δεν αποκάλυψαν ποτέ τ όνομα του και βρήκανε το demo στο σπίτι του και ο επόμενος «πειρατής» μάλλον θα καταλήξει σε κάποιο μπουντρούμι. αλλά την κανονική εκδοχή με τη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και MIA θα την ακούσουμε λίγο πριν τη μεγάλη εμφάνιση της πιο γνωστής Τσικόνε στη γη στο Super Bowl, στις 5 Φεβρουαρίου.

Κ.Π