Όλα τα μέλη των Guns n Roses ξανά στη σκηνή!

15.02.2012
Είναι από τα συγκροτήματα που σε όποια γενιά κι αν ανήκεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανεβάσεις την ένταση όταν τους ακούς, σίγουρα έχεις χορέψει κομμάτια τους σε 90's πάρτυ , έχεις προσπαθήσει να μιμηθείς τον Axl όταν τραγουδάει κι έχεις κυκλοφορήσει με κόκκινη μπαντάνα στο μαλλί. Οι Guns n Roses είναι ξανά στο βαν της περιοδείας εδώ κι αρκετούς μήνες με τον Axl Rose να έχει μεταλλαχθεί και να τραγουδάει με πολλά κιλά παραπάνω φορώντας με κίτρινα αδιάβροχα και

Είναι από τα συγκροτήματα που σε όποια γενιά κι αν ανήκεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανεβάσεις την ένταση όταν τους ακούς, σίγουρα έχεις χορέψει κομμάτια τους σε 90's πάρτυ , έχεις προσπαθήσει να μιμηθείς τον Axl όταν τραγουδάει κι έχεις κυκλοφορήσει με κόκκινη μπαντάνα στο μαλλί. Οι Guns n Roses είναι ξανά στο βαν της περιοδείας εδώ κι αρκετούς μήνες με τον Axl Rose να έχει μεταλλαχθεί και να τραγουδάει με πολλά κιλά παραπάνω φορώντας με κίτρινα αδιάβροχα και καουμπόικα καπέλα και με χάλια νεύρα. Όμως το μόνο που θυμίζει την παλιά σύνθεση είναι εκείνος αφού δεν δέχτηκε κανείς άλλος να παίξει δίπλα του.

Με αφορμή την υποψηφιότητα τους στο Rock n Roll hall of Fame λέγανε διάφορα για το reunion τους, ο Slash είχε αναφέρει πως είναι ανένδοτος λόγω της κόντρας τους με τον frontman των Guns και τώρα το σχέδιο άλλαξε σύμφωνα με τον πληκτρά τους Sizzy Reed (Σίζι Ριντ). "Ξέρω πως όλα τα μέλη της αυθεντικής σύνθεσης θα είναι εκεί. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί. Είναι από αυτές τις καταστάσεις που είμαι σίγουρος πως θα βρεθούμε όλοι μαζί και θα περάσουμε ωραία. Εγώ, απλά, θα πάω με καλή διάθεση, καθαρό μυαλό και μια ευγνωμονούσα καρδιά" είπε στη συνέντευξη του στο Billboard και πρόσθεσε πως δεν είναι καθόλου σίγουρο αν το reunion ισχύει και μετά την εμφάνιση τους στο Rock n Roll hall of fame. And when you're high you never ever want to come down So down, so down, so down, yeah..

Κ.Π