Ο Βραζιλιάνος που αντέγραψε η Μαντόνα!

16.02.2012
Ο μόνος Βραζιλιάνος που συνδεόταν μέχρι τώρα με τη Μαντόνα ήταν πρώην της Χεσούς Λουθ (Jesus Luth) ο οποίος ήταν για ένα μεγάλο διάστημα μεγάλη φαντασίωση πολλών γυναικών που πετούσαν βελάκια στη φωτογραφία της στον τοίχο. Η βασίλισσα επέστρεψε ανάμεσα σε ολόκληρη ομάδα ράγκμπυ και μαζορέτες γύρω γύρω να φωνάζουν Give me all you luvin και κάνοντας

Ο μόνος Βραζιλιάνος που συνδεόταν μέχρι τώρα με τη Μαντόνα ήταν πρώην της Χεσούς Λουθ (Jesus Luz) ο οποίος ήταν για ένα μεγάλο διάστημα μεγάλη φαντασίωση πολλών γυναικών που πετούσαν βελάκια στη φωτογραφία της στον τοίχο. Η βασίλισσα επέστρεψε ανάμεσα σε ολόκληρη ομάδα ράγκμπυ και μαζορέτες γύρω γύρω να φωνάζουν Give me all you luvin και κάνοντας spelling το Luv τύπου S.A.G.A.P.O. Αφού η κυρία Τσικόνε αντέγραψε τον Μιχάλη Ρακιτζή, ο Joao Brasil που δικαίως δεν τον ξέρεις αλλιώς θ’ ανησυχούμε για σένα υσχυρίζεται ότι το καινούριο κομμάτι της είναι αντιγραφή του δικού του L.O.V.E Banana .

O Μπραζίλ από τη Brasil είπε πως δεν θα την πάει στα δικαστήρια γιατί είναι η αγαπημένη του και το μεγαλύτερο είδωλο απ όλα και πήρε αλλιώς την υπόθεση "Δεν καταλαβαίνω τι συνέβη. Είμαι πολύ μεγάλος fan της. Βέβαια, αν όντως με αντέγραψε, ακόμα καλύτερα! Το τελευταίο που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου είναι να τα βάλω με τη Madonna!Είναι πάντα πρωτοπόρος σε ό,τι κάνει, οπότε το παίρνω σαν σημάδι ότι κι εγώ κάνω καλά τη δουλειά μου!" ανέφερε ικετεύοντας την εταιρία του να μην κινηθεί νομικά εναντίον της.

Κ.Π