Πώς έχασε τη φωνή της η Γουίτνεϊ;

17.02.2012
Δεν είναι κάτι καινούριο πως η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) μετά από κάποια χρόνια δεν είχε την ίδια φωνή όπως παλιότερα και έκανε μεγάλες προσπάθειες για να την επανακτήσει

Δεν είναι κάτι καινούριο πως η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) μετά από κάποια χρόνια δεν είχε την ίδια φωνή όπως παλιότερα και έκανε μεγάλες προσπάθειες για να την επανακτήσει αλλά δεν βοήθησε όλη αυτή η εξάρτηση της από τις ναρκωτικές ουσίες. Φυσικά δεν είχε μιλήσει κανείς δημόσια για το συγκεκριμένο πρόβλημα όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά τώρα μετά το θάνατο της, βγήκαν στον αέρα κάποια backstage από κάποια μαθήματα φωνητικής που έκανε για να τη βοηθήσουν να επανέλθει.

Ο Στίβι Γουόντερ (Stevie Wonder) της σύστησε τον γνωστό coach φωνητικής Γκάρι Κατονα (Gary Catona) πριν από εφτά χρόνια κι εκείνη δέχτηκε να γίνει μαθήτρια του με τις φωνητικές της χορδές βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση και πρ όλο που δε δεχόταν κανείς να της λέει τι να κάνει. "Η φωνή της ήταν πάρα πολύ βραχνή όταν μιλούσε κι όταν τραγουδούσε, στα καλύτερα της έπιανε τρεις οκτάβες". Ανέφερε ο Κατόνα κι όσο για τις γνωστές κορώνες της και τις δυνατότητες της φωνής της να φτάνει σε πολύ ψηλά σημεία δήλωσε στεναχωρημένος πως "Είχε δαίμονες μέσα της. Ήταν πολλοί άνθρωποι σε έναν και απορούσες ποιος θα εμφανιζόταν κάθε φορά".

Η αιτία όλη όλης αυτής της καταστροφής είναι απολύτως φυσική σύμφωνα με εκείνον ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι ο φωνητικός μηχανισμός είναι πολύ ευαίσθητος και δεν λειτουργεί σωστά όταν τον ταλαιπωρείς με το κάπνισμα και άλλες ουσίες. Επιπλέον, ένας ακόμα παράγοντας είναι κι αυτή η showbiz που τους θέλει όλους τέλειους αλλά "οι άνθρωποι δεν έχουν φτιαχτεί για να είναι αψεγάδιαστοι κι όταν σου λένε πως δεν είσαι όμορφος αλλά τέλειος, αυτό προκαλεί πανωλεθρία στη ζωή του άλλου» και κράτα την ως την ατάκα της ημέρας..

Κ.Π