Μπράουν & Ριάνα γιορτάζουν κρυφά τα γενέθλια της μαζί!

17.02.2012
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένα -πρώην;- ζευγάρι προκειμένου να παραπλανήσει τους δημοσιογράφους;

O Κρις Μπράουν (Chris Brown) προσπάθησε να εξαναγκάσει τους καλεσμένους στο πάρτυ γενεθλίων της Ριάννα (Rihanna) να υπογράψουν ότι δε θα πουν σε κανέναν πως ήταν ο ίδιος εκεί!

Συμφωνα με το TMZ ο μόλις βραβευμένος με Γκράμμυ καλλιτέχνης, αρνήθηκε να μπει στο πάρτυ μέχρι όλοι να υπογράψουν! Συγκεκριμένα, στο πάρτυ της Δευτέρας που ήταν γεμάτο επώνυμους, μεταξύ των οποίων και η Κέιτι Πέρρυ (Katy Perry), ο Μπρούνο Μαρς (Bruno Mars) και ο Κρις Μάρτιν (Chris Martin), ο Μπράουν έστειλε τους ανθρώπους του από νωρίς στο πάρτυ για να πάρουν τις υπογραφές όλων των καλεσμένων, στο φημισμένο Hearst Mansion του Beverly Hills.

Δεν τα κατάφεραν όμως να αναγκάσουν όλους να υπογράψουν... Παρόλαυτά, τελικά μπήκε και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί με την πρώην σύντροφό του. Οι πηγές τους θέλουν να κάθισαν δίπλα δίπλα, ενώ άλλοι μαρτυρούν ότι της κρατούσε το χέρι όλη την ώρα που της μιλούσε.

Αυτό είναι πλέον νόμιμο, εφόσον έχουν αρθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάννα.

Βέβαια ο πολύς κόσμος αναρωτιέται γιατί εκείνη τον δέχεται και πάλι κοντά της, μετά την πολύ βίαιη επιθεση στο πρόσωπό της το 2009. Ο Μπράουν είχε παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες στις 8 Φεβρουαρίου 2009, και τον Αυγουστο είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλάκισης με αναστολή, ένα χρόνο παρακολουθηση από ειδικούς για ενδοοικογενειακή βια και έξι μήνες κοινοφελούς εργασίας. Παράλληλα του είχε απαγορευθεί να πλησιάσει τη Ριάννα.

Η ίδια μπορεί να τον συγχώρεσε αλλά οι φίλοι, οι συγγενείς της και οι θαυμαστές της σίγουρα όχι. Η τραγουδίστρια της country μουσικής Μιράντα Λάμπερτ (Miranda Lambert) έγραψε στο τουίτερ της για τη δυσαρέσκειατης που ο Μπράουν ερμήνευσε ζωντανά δύο κομμάτια στα Γκράμμι. "Ο Μπράουν δύο φορές στη σκηνή? Δεν το καταλαβαίνω. Χτύπησε ένα κορίτσι..."

Και ο ίδιος είχε ευθαρσώς απαντήσει "Με μισείτε όλοι επειδή πήρα Γκράμμι τώρα! Αυτό είναι το απόλυτο F--- OFF!"

Το μήνυμα σβήστηκε γρήγορα αλλά η Λαμπερτ πρόλαβε να απαντήσει τονίζοντας ότι και η ίδια παρέλαβε βραβείο.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με αμερικάνικο περιοδικό, ο Μπράουν προσπάθησε να φλερτάρει μία γυναίκα στα παρασκήνια των βραβείων λέγοντας της " Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό σου? Υπόσχομαι να μη σε χτυπήσω". Με το που βγήκε η πληροφορία διαψεύθηκε από μέρους του λέγοντας: "Αυτό είναι απολύτως τρελλό. Δε θα έλεγα κάτι τέτοιο και δε θα έκανα πλάκα με το γεγονός".

Ε.Σ.