H Kesha ανακαλύπτει νέο είδος μουσικής!

15.03.2012
Η 24χρονη επαναστατρια της ποπ θα βάλει έναν νέο όρο στη μουσική wikipedia

Την Kesha τη μάθαμε όλοι από το χιτ Tik Tok και το άλμπουμ Animal που ακολούθησε και προσπάθησε να είναι εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες mainsteream ποπ τραγουδίστριες που κυκλοφορούν και πολλαπλασιάζονται συνεχώς, βουτώντας στα glitter και τις λάσπες.

Η 24χρονη "επαναστατρια της ποπ "sυνεργάστηκε με τον Alice Cooper (Άλις Κούπερ), άρχισε να ροκάρει χωρίς να πείθει και πολύ κόσμο, ν’ αλλάζει το στυλ της και τώρα δηλώνει πως ο καινούριος της δίσκος θα υπηρετεί ένα μουσικό είδος που το ανακάλυψε εκείνη.

Έχει γράψει πάνω από 200 κομμάτια επηρεασμένα από τους Led Zeppelin , AC DC και Ίγκι Ποπ(Iggy Pop)όπως λέει για το LP το οποίο ηχογραφείται στο στούντιο αυτές τις μέρες και θέλει μ’ αυτή τη δουλειά να δει ο κόσμος τα τρωτά της σημεία.

Όσο για την ανακάλυψη της τουιτάρει στάτους όπως «Φτιάχνουμε ένα επικό τραγούδι με τον Doctor luke και Benny Blanco.Είναι η αρχή ενός νέου είδους μουσικής: COCK POP!» και δεν λέει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορεί να είναι το “cock pop”. Παρα μόνο ότι ντύνει τη βοηθό της με στολή…ανδρικό μόριο όταν είναι στεναχωρημένη και της φτιάχνει τη διάθεση…

Κ.Π