Η Μαντόνα τα έκανε θάλασσα...

19.03.2012
Κι άλλα υπονοούμενα για τον πρώη άντρα της στο καινούριο κομμάτι της 53χρονης τραγουδίστριας.

Το τελευταίο άλμπουμ της Μαντόνα (Madonna) θα μπορούσε να είχε γραφτεί πάνω στο ντιβάνι του ψυχιάτρου και το τέλος των ηχογραφήσεων να τερματίσει ταυτόχρονα και τις συνεδρίες. Μετά το Girl gone bad, Beautiful Killer και το I don’t give A, ανέβασε στο ίντερνετ κι άλλο κομμάτι από το "MDNA" με τον τίτλο I f**cked up, κοινώς "τα έκανα... θάλασσα", για να το πούμε πιο ευγενικά.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει 26 Μαρτίου και γι’ άλλη μια φορά πολλοί συνδέουν τα υπονοούμενα των στίχων με τον πρώην άντρα της, Γκάι Ρίτσι (Guy Richie) όταν λέει πως «ντρέπομαι πολύ που σου προκάλεσα τόσο πόνο, σε κατηγόρησα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα. Αν δεν ήμουν έτσι θα ήσουν ακόμα εδώ».

Είναι ίσως το πιο ωραίο απ’ όσα έχει βγάλει η Μαντόνα μετά το Give me all your luvin και είναι από εκείνα τα κομμάτια που στις συναυλίες ψάχνεις αναπτήρα για να τον έχεις αναμμένο ψηλά και θες να πιεις λίγο παραπάνω. Σου θυμίζει λίγο τα παλιότερα Secret και το Paradise, τα οποία είναι μέσα στα καλύτερα τραγούδια που έχει πει αλλά δεν έκανε την επιστροφή που όλοι περιμέναμε αν κρίνουμε απ όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα.

Να σου θυμίσουμε ότι η 53χρονη τραγουδίστρια που τότε είχε πει ότι της είναι δύσκολο να βρει την κατάλληλη ισορροπία καριέρας και οικογενειακής ζωής και δέχτηκε πρόταση γάμου από το 24χρονο σύντροφο της Brahim Zaibat (Μπραχίμ Ζάιμπατ) χωρίς να έχει δώσει ακόμα την απάντηση της.

Κ.Π