Έριξε πόρτα στους Guns n Roses!

20.03.2012
Το συγκρότημα του Axl δεν θα τραγουδήσει σ' ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Αγγλίας.

Κάποια χρόνια πριν αν κάποιο φεστιβάλ απέρριπτε τους Guns n Roses για να μπουν στο line up του τότε μάλλον θα ήταν κάτι σαν αυτοκτονία για τα κέρδη του. Όταν όμως το μόνο που έχει μείνει να θυμίζει αυτή τη μπάντα είναι τα όνομα και ο παραμορφωμένος και αλλαγμένος γενικά τραγουδιστής τους τότε μάλλον δεν τους νοιάζει και πάρα πολύ. Κάπως έτσι έγινε και με το Reading Festival της Αγγλίας.

Το 2010 το συγκρότημα του Axl Rose είχε εμφανιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθυστερώντας μία ώρα και προκαλώντας πανικό στο πρόγραμμα αλλά και στο κοινό. Φέτος ο διοργανωτής Μέλβιν Μπεν (Melvin Benn) απλά δεν δέχτηκε να περάσουν έξω από την πόρτα του και δεν τους έβαλε να τραγουδήσουν ούτε τις μεσημεριανές ώρες με τα πρώτα γκρουπ.

"Αυτή τη στιγμή δεν θα υπέγραφα να έρθουν οι Guns n Roses στο φεστιβάλ, τουλάχιστον όχι με την τωρινή τους σύνθεση γιατί δεν θα ήταν σωστό για μένα. Φυσικά αν επιστρέψουν με την αυθεντική τους σύνθεση, θα ήταν μία τότε θα ήταν μία φανταστική ευκαιρία και αν μάθαινα ποια χρονική στιγμή θα ήταν η κατάλληλη, θα τους έκλεινα αμέσως" ανέφερε ο Μπεν και θα συμφωνήσουμε απόλυτα.

Κ.Π