Οι μουσικές της πρωταγωνίστριας του Hunger Games!

20.03.2012
Το περιοδικό Spin πήρε μια αμιγώς μουσική συνέντευξη από την 25χρονη ηθοποιό και αν τη συμπαθούσες πριν, μετά τις απαντήσεις της θα την αγαπήσεις λίγο περισσότερο.

H Τζένιφερ Λορενς (Jennifer Lawrence) είναι μέσα στη μαρκίζα με τις πιο πολυσυζητημένες νέες ηθοποιούς της γυαλιστερής σφαίρας του Χόλιγουντ,δεν την έχεις βαρεθεί ακόμα ευτυχώς και σίγουρα τη λες τυπάρα. Μπορεί να ισορροπεί άνετα μεταξύ εμπορικών μπλοκμπάστερ όπως το «Hunger Games» που βγαίνει στην Ελλάδα 22 Μαρτίου και το «X men: first Class» αλλά και την ταινία που πάθαμε πλάκα μαζί της με τον τίτλο «Στην Καρδιά του χειμώνα» (για την οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ).

Το περιοδικό Spin της πήρε μια αμιγώς μουσική συνέντευξη και αν τη συμπαθούσες πριν, μετά τις απαντήσεις της θα την αγαπήσεις λίγο περισσότερο. Το πρώτο άλμπουμ που αγόρασε με δικά της λεφτά ήταν το ντεμπούτο των Spice Girls το οποίο το άκουγε τέρμα όποτε γυρνούσε από το σχολείο και τρέλαινε τον αδερφό της στον οποίο δεν ξαναπήρε ποτέ χριστουγεννιάτικα δώρα όταν τις το γρατζούνισε με μία καρφίτσα.

H πρώτη της συναυλία ήταν όταν 11 χρονών πήγε να δει τους 98 Degrees αλλά όπως λέει πήγε πιο πολύ για να βρεθεί σ’ ένα live.Όταν ξεπέρασε την ποπ των girlband, στα 19 αγάπησε την Τζόνι Μίτσελ (Joni Mitchell) αφού άκουσε το Blue, θα ήθελε να την ενσαρκώσει στην κινηματογραφική της βιογραφία και την ιντριγκάρει πιο πολύ η φήμη ότι δεν είναι και τόσο καλή όσο δείχνει.

Οι γονείς της δεν της επέβαλαν ν ακούσει συγκεκριμένες μουσικές, ανακάλυψε κι αγάπησε τους Beatles και τους Queen και το Another one bites the dust έγινε το αγαπημένο της τραγούδι. Επειδή στους χωρισμούς πάντα βάζουμε μουσικές για να ξεχάσουμε τη συμφορά, ένα τραγούδι που την έχει βοηθήσει σε χωρισμό ήταν το Survivor των Destiny’s Child μ εκείνη να είναι απίστευτα αναστατωμένη στο αυτοκίνητο και να προσπαθεί να μην κλάψει.

Όσο για την τελευταία συναυλία που έχει δει, της τα έχει χαλάσει η δουλειά της και λόγω γυρισμάτων έχει χάσει πολλές όπως εκείνες των Black Keys στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία και σύμφωνα με τη Τζένιφερ, όταν τους ακούς γίνεσαι πιο κουλ. Τη συγκεκριμένη μπάντα μαζί με τους Mumford and Sons που ακόμα δεν έχει δει επίσης, θα τους διάλεγε να παίξει στο φεστιβάλ της αν ήταν διοργανωτής σ ένα φεστιβάλ.

Στα πιο μακάβρια, η ταινία Love Actually της έκλεψε την ιδέα για το ποιο τραγούδι θα ήθελε να παίζει στην κηδεία της αφού θα ήθελε να συμβεί το ίδιο με τη σκηνή που ακούγεται το Bye Bye baby των Bay City Rollers. "Ευτυχώς όταν πεθάνω δε θα θυμάται το Love Actually και θα σκεφτούν «Θεε μου τι φοβερή, original ιδέα»" προσθέτει αστειευόμενη.

Τέλος, στα διαλείμματα των γυρισμάτων του Hunger Games, άκουγαν Skrillex και Bassnectar με τον Τζος Χάτσερσον (Josh Hutcherson) ο οποίος ήταν εκείνος με το καλύτερο γούστο στη μουσική και της έμαθε τη dubstep, το είδος που δεν πίστευε ποτέ ότι θα της άρεσε. Κι αν έχεις απορία τι άκουσε όταν κάπνισε πρώτη φορά χόρτο, δε μπορεί ν απατήσει γιατί είναι σε franchise!

K.Π