O Άνταμ Λέβιν πρωταγωνιστής σε θρίλερ!

21.03.2012
Η πιο διάσημη τηλεοπτική σειρά τρόμου αυτή τη στιγμή θα έχει guest έκπληξη τον τραγουδιστή τον Maroon 5.

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις των αντρών που όσα ρούχα και να βάλουν οι γυναίκες απέναντι τους θα τους βλέπουν πάντα γυμνούς και οτιδήποτε κι αν τραγουδάνε είναι δεν έχει καμία σημασία. O Aδάμ της κόλασης έχει ψηφιστεί ένας από τους πιο σέξι frontmen στην ποπ μουσική, κοιμάται δίπλα σ έναν άγγελο της Victoria's Secret παρ όλες τις φήμες ότι την απάτησε και είναι συνέχεια στην επικαιρότητα.

Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levine) αυτή την περίοδο έχει μεγάλο σουξέ αφού είναι κριτής στο talent show The Voice, ετοιμάζεται να λανσάρει δικό του άρωμα και προπονείται με τη μπάντα του Maroon 5 για τον καινούριο τους δίσκο ( “Γράφουμε ένα νεό κομμάτι και όταν το τραγούδησα στο στούντιο ανατρίχιασα. Δεν ήμουν ποτέ τόσο ενθουσιασμένος” έγραψε στο twitter) .

Α και μέσα σε όλα έχει και χρόνο να κάνει πλάκα με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) για το υποτιθέμενο νέο γκρουπ τους. Τώρα θα μπει στη διαδικασία να γίνει για λίγο και ηθοποιός μιας και οι κύριοι στην παραγωγή του περιβόητου American Horror Story του πρότειναν να κάνει μία guest εμφάνιση σε κάποια επεισόδια που διαδραματίζονται στο στοιχειωμένο σπίτι της σειράς.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά είναι από τις πιο πετυχημένες στην Αμερική και παγκοσμίως κι έχιε κολλήσει εκατομμύρια τρομαγμένους θεατές στις οθόνες τηλεοράσεων και υπολογιστών που δεν μπορούν να κοιμηθούν μετά τους τίτλους τέλους. Ξέρουμε βέβαια και κάποιους τολμηρούς που μπορούν να το βλέπουν και μόνοι τους.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, ο Λέβιν μαζί με μία κοπέλα το όνομα ης οποίας δεν έχει ανακοινωθεί θα είναι ένα ζευγάρι επονομαζόμενοι ως "The Lovers", δεν έχουν πει ακόμα κάτι παραπάνω για τον ρόλο τους και τα γυρίσματα θα γίνουν μόλις τελειοποιηθεί το πρόγραμμα της περιοδείας των Maroon 5.

Κ.Π