Κάουελ σε Take That: Ο χοντρός έξω!

22.03.2012
H αυτοκρατορία του στηρίζεται στο ταλέντο του να αναγνωρίζει τα ταλέντα, αλλά φαινεται πως ακόμη κι αυτός μπορεί να κάνει λάθος!

Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) αποκάλυψε ότι όταν ήταν νεαρός και δούλευε ως κυνηγός ταλέντων σε δισκογραφική εταιρεία, αρνήθηκε να υπογράψει τους Take That – που κατέληξαν να ειναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ποπ - γιατί θεωρούσε ότι ο τραγουδιστής Γκάρι Μπάρλοου (Gary Barlow) ήταν υπέρβαρος!

Ο Κάουελ, 52 ετών τώρα, παραδέχτηκε σε συνέντευξη στο ITV1 και στην εκπομπή The Jonathan Ross Show, που θα προβληθεί το Σάββατο οτι δούλευε στη BMG όταν τους απέρριψε το 1990.

Αναφερόμενος στο γεγονός, είπε "Δήλωσα ότι θα τους υπογράψω χωρίς τον χοντρό. Αλλά μετά κατάλαβα ότι έκανα λάθος και πήρα τηλέφωνο τον μάναταζέρ τους και τον ρώτησα "Θέλεις ακόμη την συμφωνία? Και εκεινος μου απάντησε ότι μπορώ να πάω εκεί που ξέρω... και αυτο ήταν το τέλος της υπόθεσης!"

Οι Take That υπέγραψαν στη συνέχεια με την ανταγωνίστρια εταιρεία RCA Records και έγιναν ένα από τα πιο πετυχημένα boybands της δεκαετίας του 1990, με πωλήσεις πάνω από 20 εκατομμύρια και 11 Νούμερο 1 επιτυχίες.

Το γκρουπ τελικά διαλύθηκε το 1996 ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) πριν ενωθούν ξανά μία δεκαετία αργότερα. Το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2010, με τίτλο "Progress" έγινε το άλμπουμ με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία της Βρετανίας!

Οταν τον ρώτησαν αν μετάνιωσε που δεν τους υπέγραψε, ο Κάουελ είπε "Ε ναι, φυσικά. Αλλά μετά υπέγραψε τους Westlife. Οπότε ένα λάθος οδηγεί σε κάτι άλλο".

Η αποκάλυψη είναι πιθανό να εκνευρίσει τον Μπάρλοου, 41 ετών τώρα, που συμφώνησε να είναι κριτής στο X Factor για δεύτερη χρονιά, ο οποίος έχει δώσει μεγάλη μάχη με το βάρος του τα τελευταία χρόνια. "Το βάρος ήταν πάντα ο εχθρός μου, κάθε μπουκιά που τρώω με κάνει να νιώθω ένοχος. Ειχα μεγάλα προβλήματα για πολλά χρονια. Συνειδητοποίησα ότι όταν άρχισα να τρώω δε μπορούσα να σταματήσω".

Ο Γκάρι Μπάρλοου, που έχει ήδη τρία παιδιά, ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, καθώς περιμένουν το νέο μέλος με τη 42χρονη γυναικα του Ντον, Dawn, στο τέλος του καλοκαιριού.

Ε.Σ.