Kiss: "H Ριάνα είναι ψεύτικη και τραγουδάει μ*****ες"

22.03.2012
Μετά τη Μαντόνα, ο τραγουδιστής της μεγάλης ροκ μπάντας τα έβαλε με την 25χρονη τραγουδίστρια και όλες τις συναδέλφους της

Ο Τζιν Σάιμονς (Gene Simmons) των Kiss τα είχε βάλει με τη Μαντόνα (Madonna) όταν ανακοινώθηκε πως θα τραγουδήσει στο Super Bowl, λέγοντας πως είναι ακατάλληλη να εμφανιστεί στη διοργάνωση, είναι υπερεκτιμημένη και πως δεν κάνει ούτε για καραόκε. Τώρα κάποιους μήνες μετά έχει ακόμα νεύρα και σε συνέντευξη του στο Billboard αναφέρθηκε στις καινούριες ποπ τραγουδίστριες φέρνοντας ως παράδειγμα- προς αποφυγή- τη Ριάνα (Rihanna).

"H μουσική τους είναι μ******ς. Έχουμε κουραστεί να βλέπουμε κορίτσια να ανεβαίνουν τη σκνή με τους χορευτές τους τους και να τραγουδάνε καραόκε. Εμείς δε θα χουμε ψεύτικες βλακείες. Αυτά τα αφήνουμε στη Ριάνα, Σιμιάνα και σ όποια τα όνομα της τελειώνει σε α". είπε ο Σάιμονς.

H μπάντα του που τελειώνει προσεχώς το καινούριο της άλμπουμ ,θα κάνουν την πιο καλτ περιοδεία στην Αμερική μαζί με τους Motley Crue όπου θα παίζουν 90 λεπτά ο καθένας και θα είναι επίσης στο Sonisphere festival μαζί με τους Faith no more και Queen(με τραγουδιστή τον Άνταμ Λάμπερτ (Adam Labert).

Κ.Π