Ρίκι Μάρτιν: Θα πέθαινα για τη μάνα των παιδιών μου

23.03.2012
Ο Πορτορικανός τραγουδιστής έχει δύο δίδυμα αγόρα, τον Ματέο και τον Βαλεντίνο, τα οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Αύγουστο του 2008.

Ο Ρίκι Μάρτιν θα έδινε τη ζωή του για τη γυναίκα που γέννησε τους γιους του. Ο Πορτορικανός τραγουδιστής εκτιμά βαθύτατα τη γυναίκα που επέτρεψε σε αυτόν και τον εδώ και 4 χρόνια σύντροφό του Κάρλος Γκονζάλεζ Αμπελα (Carlos González Abella) να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

"Δε νοίκιασα ένα πλακούντα... Εγώ θα έδινα τη ζωή μου για τη γυναίκαι που με βοήθησε να έρθουν στη ζωή τα δύο μου παιδιά" είπε στο ισπανικό περιοδικό Vanity Fair.

Ο 40χρονος Πορτορικανός καλλιτέχνης έχει ομολογήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις από το 2010, όταν δημόσια είπε ότι είναι ευτυχής που είναι γκέι και ενώ είχε προηγηθεί σειρά θηλυκών συντρόφων του, μεταξύ των οποίων και η Μεξικάνα τηλεπαρουσιάστρια Ρεμπέκα ντε Αλμπα, (Rebecca de Alba) με την οποία είχε μία σχέση που αναθερμαινόταν συχνά και διακοπτόταν συχνότερα για πάνω από 14 χρόνια! Σε εκείνη του τη δήλωση μάλιστα είχε ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες που τον δίδαξαν την Αγάπη.

"Εχω κοιμηθεί με γυναίκες, τις έχω ερωτευτεί και έχω νιώσει υπέροχα πράγματα. Υπήρχε αγάπη, υπήρχε πάθος και δε μετανιώνω τίποτα, για καμία από τις σχέσεις μου. Με έμαθαν πολλά, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες τις ζωής μου" είχε δηλώσει πριν παραδεχθεί τη μόνιμη σχέση του με τον Κάρλος.

Ο Ρικι Μάρτιν δηλώνει περήφανος για όσα έγινε, για όσα κάνει και για όσα είναι, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι θα διαδήλωνε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων αν στην Ισπανία πείραζε κανείς τον σχετικό Νόμο που επιτρέπει το γάμο μεταξύ τους... "Αν αγγίξουν το Νόμο, τώρα ως Ισπανός πολίτης, θα διαδήλωνα γι αυτόν και τα δικαιώματα της κοινότητας μου" είπε στη συνέντευξη του.

Ε.Σ.