H Αντέλ θα υιοθετήσει παιδί;

23.03.2012
Η 23χρονη τραγουδίστρια -φαινόμενο μετά από τις τόσες επιτυχίες, έχει στα σχέδια της ένα πολύ σημαντικό ταξίδι και σκέφτεται τη μεγάλη απόφαση της υιοθεσίας...

Ύστερα απ όλα αυτά που έχει πετύχει στη μουσική στα 23 της χρόνια, τα οποία άλλοι θέλουν μια ζωή για να τα καταφέρουν, η Αντέλ (Adele) αποφάσισε να κεντράρει λίγο πιο προσεχτικά και προς την προσωπική της ζωή και δεν έχει κρύψει ότι θέλει να γίνει μαμά σύντομα.

Ευτυχώς δεν ισχύουν όσα είχε πει πως θ’ αποσυρθεί για πέντε χρόνια από τη μουσική για ν αφοσιωθεί στη σχέση της αλλά σχεδιάζει ένα μεγάλο ταξίδι και συζητάει να επιστρέψει μ ένα παιδί αγκαλιά. Ο αγαπημένος της Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αφρική την άνοιξη και να μείνει για τέσσερι βδομάδες. λόγω της φιλανθρωπικής του δράσης Drop4Drop που έχει ως σκοπό να φέρνει καθαρό νερό σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Μαζί του θα είναι και η Αντέλ , έχουν προγραμματίσει επίσης να επισκεφτούν ένα ορφανοτροφείο στην περιοχή Addis Abada γιατί σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα κορίτσι όπως ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Star και συνέχισε λέγοντας:

"Το ζευγάρι σχεδιάζουν αφότου παντρευτούν να ξεκινήσουν τις προσπάθειες για να κάνουν παιδί και η Αντέλ δε μπορεί να περιμένει. Θέλουν να κάνουν μία μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Αρέσει πολύ στην Αντέλ να φροντίζει την πεντάχρονη κόρη του Σάιμον και θέλει να πάει καλά η σχέση τους."

H Αγγλίδα φαινόμενο της ποπ εκτός απ όλ αυτά, έχει αρχίσει να γράφει τον καινούριο της δίσκο, έχει ανησυχήσει τον Άσερ (Usher) πως θα του σπάσει το ρεκόρ και το άλμπουμ της είναι το πιο εμπορικό στην ιστορία των charts της χώρας της.

Κ.Π