Η Μπρίτνεϊ πήρε έγκριση από τους Δικαστές για το X Factor

26.03.2012
H 30χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως τελικά είναι έτοιμη σχεδόν να υπογράψει το συμβόλαιό της για να αποτελέσει μέρος του κριτικού πάνελ στο X Factor.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (BritneY Spears) επισκέφθηκε τις δικαστικές αίθουσες χθες με τον πατέρα της Τζέιμι (Jamie Spears) και τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τρέιγουικ (Jason Trawick).

Η Μπρίτνει και ο Πρόεδρος του δικαστηρίου ξεκαθάρισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το δικαίωμά της να γίνει κριτής στο τηλεπαιχνίδι ενώ από τη μεριά της Δικαιοσύνης ήθελαν να επιβεβαιώσουν ότι η Σπίαρς είναι κατάλληλη για ένα τέτοιο ρόλο.

"Ειναι έτοιμοι να υπογράψουν με το παιχνίδι" δήλωσε πηγή για τη νεαρή τραγουδίστρια στο Radar Online.
"Πριν την υπογραφή όμως οι δικηγόροι πρέπει να πάρουν έγκριση από τον Δικαστή Ρέβα Γκόετζ (Reva Goetz) για όλες τις εμπορικές συναλλαγές και κάθε μέρος της συμφωνίας, καθώς είναι απαραίτητη μια τέτοια επίσημη απόφαση. Ο Δικαστής θέλει επίσης να μιλήσει απευθείας με την ίδια για να δει αν είναι κατι που θέλει να κανει πράγματι, καθώς και αν είναι ικανή να το κάνει.

Ο Δικαστής Γκόετζ τελικά πείστηκε και έδωσε με χαρά την άδειά του.

"Ο Δικαστής ήταν εξαιρετικά ικανοποιημένος και η Μπρίτνει είναι πολύ χαρούμενη που θα αποτελέσει τελικά μέρος του σόου του Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell)" αποκαλύπτει η πηγή.

Η συμφωνία θα αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην Μπρίτνει, αφού πρόκειται για ένα συμβόλαιο 15 εκ. δολαρίων το χρόνο για τη νεαρή καλλιτέχνιδα. Θα ταξιδέψει για τις οντισιόν κανονικά αρκεί αυτές της οι υποχρεώσεις να μη συμπίπτουν με αυτές της κηδεμονίας των γιων της. Τα αγόρια επιτρέπεται να την επισκέπτονται όποτε θέλει η ίδια, καθώς αυτά αποτελούν τη Νο1 προτεραιόττηά της.

Αλλα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με το πάνελ του X Factor περιλαμβάνουν την Μπιγιονσέ (Beyoncé), τη Μαράια Κάρι (Mariah Carey) και τη Τζάνετ Τζάκσον (Janet Jackson).

Στις 22 Φεβρουαρίου ο Σάιμον Κάουελ είπε ότι δε θα αργήσει να αποκαλύψει όλη τη νέα σύνθεση του πάνελ...

Ε.Σ.