Υπερπαραγωγή ο γάμος του Τζάστιν!

26.03.2012
Ο 31χρονος τραγουδιστής, ηθοποιός και σέξι εποπάδικο είδωλο θα περάσει τη βέρα στο δεξί με νύφη την Τζέσικα Μπίελ σ έναν γάμο που απ' ότι φαίνεται θα είναι κάτι σαν μπλοκμπάστερ.

Είναι αυτός που αποκαλούμε ο «σωστός Τζάστιν» και όταν έγινε γνωστό πέντε χρόνια πριν πως βγαίνει με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel), προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια στις φαν του που είδαν έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στη μουσική να έχει πλέον συνοδό.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) τον οποίο παρακαλάνε όπως θυμάσαι σ' αυτό το βίντεο να γυρίσει επιτέλους στα μουσικά στούντιο και ν αφήσει τους κινηματογραφικούς ρόλους, έβγαλε από την τσέπη το μονόπετρο και έκανε την περιβόητη πρόταση στη Τζέσικα διαψεύδοντας τις φήμες που έλεγαν πως το ζευγάρι χώρισε.

Έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους όσο πιο κρυφά γίνεται μιας και κανένας από τους δύο δεν ήθελε να δίνει λεπτομέρειες σε συνεντεύξεις για τα προσωπικά του και το δαχτυλίδι του αρραβώνα το έδειξαν στις κάμερες το Φεβρουάριο ύστερα από τόσο καιρό που είχαν αρραβωνιαστεί.

Ο γάμος έρχεται το καλοκαίρι και σύμφωνα με το Us Weekly προβλέπεται να είναι υπερπαραγωγή αφού θέλουν να καλέσουν πάρα πολύ κόσμο, θέλουν εντυπωσιακά σκηνικά, ψάχνουν το πιο ωραίο μέρος για τη δεξίωση και τρέχουν για τις ετοιμασίες. Η μελλοντική πεθερά της Τζέσικα τη βοηθάει σε όλα και όσον αφορά τα νυφικά, η πρώτη στη λίστα της είναι η γνωστή σχεδιάστρια Μονίκ Λουλιερ (Monique Lhuillier) η οποία της έχει στείλει κάποιες ιδέες της και περιμένει την τελική απάντηση.

Η ημερομηνία του γάμου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά το πιο πιθανό είναι πως δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν και τόσο κρυφή. Και στα δικά σας.

Κ.Π