Η Σερ θέλει απεγνωσμένα την Αντέλ!

26.03.2012
Αν η πιο πετυχημενη Αγγλίδα τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή δεχόταν όλες τι προτάσεις για συνεργασία, τότε μάλλον θα χρειαζόταν να δημιουργήσει κάποιους κλώνους της.

Η Αντέλ (Adele) είναι αυτή τη στιγμή η νούμερο ένα επιλογή όλων των μουσικών και τραγουδιστών που θέλουν μια πετυχημένη συνεργασία- εγγύηση για τις ψηλές θέσεις των charts και τις μεγάλες πωλήσεις των άλμπουμ τους.

Ο Τζορτζ Μάικλ (George Michael), η Τζέσι Τζέι (Jessie J), ο Ντέιβ Γκρολ (Dave Grohl) και ο DMX είναι κάποιοι απ αυτούς που έχουν δηλώσει πως θέλουν να μπουν στο στούντιο με την 24χρονη τραγουδίστρια αλλά εκείνη που δεν ξέραμε τόσο καιρό ότι ήθελε να τραγουδήσει με την Αντέλ είναι η Σερ (Cher), η οποία ναι υπάρχει ακόμα στη μουσική άσχετα αν νόμιζες ότι έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με όσα είπε μία πηγή στο National Enquirer, η 65χρονη καλλίτεχνις που ετοιμάζει την παγκόσμια περιοδεία της ήταν ικανή να κινήσει γη και ουρανό κι έκανε τα πάντα προκειμένου να πετύχει την πολυπόθητη συνεργασία για το 26 άλμπουμ της με την Αγγλίδα που έχει αφήσει άφωνους τους πάντες.

Όμως δεν τα κατάφερε και στη θέση της Αντέλ βρέθηκε η Lady Gaga με την οποία ηχογράφησαν το κομμάτι The Greatest thing σε στίχους και μουσική της δεύτερης και η Σερ εντυπωσιάστηκε που δέχτηκε. Ο ενθουσιασμός ήταν αμοιβαίος αφού από τη μεριά της η Gaga χάρηκε πάτα πολύ γράφοντας στο twitter «'F**k yeah, it's Cher» και είναι ακόμα άγνωστη η ημερομηνία εξόδου του άλμπουμ.

Και για το υστερόγραφο, μην περιμένεις πολλά νέα από τη Lady Gaga απο δω και πέρα γιατί απ ότι είπε στη συνέντευξη της με την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) θα κάνει ένα δημοσιογραφικό μπλακ άουτ και δε εμφανιστεί δημόσια για πολύ καιρό μέχρι να είναι όλα έτοιμα για την περιοδεία της.

Κ.Π