Η Τουλίζα έτοιμη να μηνύσει τον πρώην για τη σεξοκασέτα

26.03.2012
Νωρίτερα μέσα στην προηγούμενη βδομάδα έσπασε τη σιωπή της για την πορνοταινία που διέρρευσε στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον πρώην σύντροφό της, αλλά όπως φαίνεται η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη.

Η 23χρονη ελληνικής καταγωγης τραγουδίστρια - παρουσιάστρια, ετοιμάζεται τώρα να μηνύσει τον Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards) για το ότι δημοσιοποίησε υλικό από τις προσωπικές τους στιγμές, παρόλο που ο ίδιος αρνείται ότι ευθύνεται για αυτό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Τουλίζα Κοντοστάβλος(Tulisa Contostavlos) ζήτησε από τους δικηγόρους της να απαιτήσουν αποζημίωση 100.000 λιρών.
Τα νομικά έγγραφα παραδόθηκαν αρμοδίως σε ένα σπιτι στο βόρειο Λονδίνο, όπου κατοικεί η μητέρα του Τζάστιν. Ο 28χρονος όμως που κυκλοφορεί με το όνομα MC Ultra δεν ήταν εκεί τη δεδομένη στιγμή, και σύμφωνα με τις φήμες κρύβεται από τότε που κυκλοφόρησε το βίντεο, το οποίο και ήταν για κάποιες ώρες διαθέσιμο προς πώληση, για 3.90 λίρες! Πηγή κοντά στον Εντουαρντς δηλώνει ότι τα πράγματα σοβάρεψαν και πρέπει και εκεινος να δει τι θα κάνει γιατί η πίεση τον πνίγει.
Παρόλο που η ίδια η Τουλίζα έχει παραδεχτεί ότι πρωταγωνιστεί στο ακατάλληλο βίντεο, ένας άνθρωπος παραμένει σοκαρισμένος από τις εξελίξεις είναι η μητριά της Μέλανι Βοντρώ (Melanie Vondrau). Η 39χρονη, που έχει παντρευτεί τον πατέρα της Τουλίζα, Πλάτωνα (Plato) εδώ και δέκα χρόνια, ισχυρίζεται ότι η καρδιά της έσπασε όταν άκουσε τα νέα.
"Ενα νέο κορίτσι που σέβεται τον εαυτό της θα επέλεγε τον σύντροφό της πολύ προσεκτικά" είπε στη Sun. "Προφανώς δεν κάνει σοφές επιλογές συντρόφων", συνέχισε, ενώ είπε ακόμη οτι γι αυτό ευθύνεται το διαλυμένο σπίτι στο οποίο η ίδια μεγάλωσε. "Χρειάζεται δυνατή, γονική καθοδήγηση, γεμάτη αγάπη". Δυστυχώς για εκείνη, η μητέρα της δεν ειναι πολύ καλά, και ο πατέρας της είναι απόμακρος. Νομίζω ειναι θύμα της ίδιας της παιδικής της ηλικίας - το κλασικό κοριτσάκι που θέλει την αγάπη του μπαμπά".
Αυτά τα τελευταία σχόλια σίγουρα θα κάνουν ακόμη δυσκολότερη τη βδομάδα της Τουλίζα, καθώς τις τελευταίες μέρες στο Τουίτερ δέχθηκε επίθεση από κόσμο που την κατηγορεί ότι έχει σκηνοθετήσει όλη αυτή την υπόθεση για να τραβήξει την προσοχή τους.
Μέρες μετά τη διαρροή, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το ντεμπούτο σινγκλ της We We Are Young, στο οποίο καθώς τραγουδάει στίχους που λένε "συγχώρεσέ με για όσα έχω κάνει", εκείνη γλείφει σχεδόν προκλητικά το παγωτό με τη γλώσσα της από ένα πάγκο.
Το κομμάτι έχει πάρει ανάμεικτες κριτικές, εξαιτίας του timing της κυκλοφορίας του με όλη αυτή την ιστορία με το βίντεο... Το βίντεο κλιπ από την άλλη δείχνει σκληροπυρηνικό partying που συνοδεύεται από τους στίχους "Συγχώρεσε μέ για όσα έχω κάνει, γιατί είμαι νέα, είμαι νέα - Δε θέλω να σε τρομάξω, απλά περνάμε καλά!"
Ενας fan έγραψε "Ειναι απλή σύμπτωση ότι το σκάνδαλο με την Τουλίζα συμβαίνει ακριβώς την ίδια βδομάδα με την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ?" ενώ ένας άλλο έγραψε "Περιμέντεεεεε, το βίντεο της Τουλίζα διαρρέει δύο μέρες πριν τη νέα της κυκλοφορία? #δημοσιότητα".
Το κομμάτι συγκρίθηκε απο πολλούς με το κομμάτι της Ριάνα (Rihanna) We Found Love, ενώ το βίντεο που γυρίστηκε στο Μαϊάμι τη δέιχνει να κάνει πολλά λάθη λόγω νεότητας... Δείτε το βίντεο παραπάνω.
Ε.Σ.