H Λι Αν Ράιμς φιλιέται με τη φίλη της στο στόμα!

27.03.2012
Eίναι γνωστή για τη διαχυτικότητά της με τον σύζυγό της Εντι Σιμπίριαν (Eddie Cibirian), αφου μονίμως φιλιούνται και αγκαλιάζονται σε δημόσιους χώρους...

Αυτή τη φορά όμως η Λι Αν Ράιμς (LeAnn Rimes) φωτογραφήθηκε σε χάδια με μία άλλη γυναίκα, στη διάρκεια διακοπών της το Μαϊάμι.. Και αντί ο σύζυγος να ανησυχεί για την 29χρονη γυναίκα του, που είχε τα χέρια και τα χείλη της σε άλλο πλάσμα, εκείνος ζητοκραύγαζε και έβγαζε φωτογραφίες απο τα άτακτο στιγμιότυπο. Όλα λάμβαναν χώρα στο μπαλκόνι δωματίου, ανάμεσα στη ΛιΑν και την ξανθιά φίλη της Λίζυ (Lizzy).

Προφανώς μετά από τις μπύρες στο μπαλκόνι... ήρθαν στο κέφι, αγκαλιάζονταν, φιλιόντουσαν και τελικά γδύθηκαν.

Ο Εντι και ο φίλος του ήταν παρόντες, επευφημούσαν και τις παρότρυναν για περισσότερα!

Αυτο τον καιρό η ΛιΑν συζητάει με τους υπεύθυνους του X Factor για μια θέση στην κριτική επιτροπή, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και ο σύζυγός της στο τηλεοπτικό σόου 'Extra': "Ναι μιλήσαν, νομίζω ότι θα ήταν απίθανη σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Επιπλέον μπορεί να τραγουδήσει".

Παράλληλα κυκλοφορούν φήμες και για την Φέργκι (Fergie) των Black Eyed Peas για το πάνελ του σόου. Αν όλα είναι αλήθεια, η 36χρονη μπορεί να συναγωνιστεί με την Ράιμς και τη Μπριτνεϊ για μία από τις κενές θέσεις, αφού ο Κάουελ έχει δηλώσει ότι ψάνχει έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Ο Σάιμον Κάουελ πάντως δήλωσε ότι ψάχνει για κριτές που θέλουν πραγματικά να είναι στο πρόγραμμα και δεν το κάνουν μόνο για τα λεφτά!

Ε.Σ.