Κέιτι Πέρι: "Με τον Μπατίστ είμαστε απλά φίλοι" (update)

27.03.2012
Το 23χρονο μοντέλο δηλώνει πως είναι μόνος του και πως δεν ισχύουν όσα λένε για τη σχέση του με την ποπ τραγουδίστρια.

Έκείνη έχει χωρίσει από τον Δεκέμβριο μετά από 14 μήνες γάμου, διάφορες φήμες διατυμπανίζουν ακόμα ότι ο πρώην άντρας της Ράσελ Μπραντ(Russel Brand) την απατούσε ενώ φορούσαν βέρες και προσπαθεί να ξεφορτωθεί ένα τατουάζ που έχουν κι οι δύο και όλοι πιστευουν πως ένα σούπερ μόντελ της έχει κλέψει την καρδιά(ναι τόσο κλισέ).

Όμως η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) διαψεύδει όσα έχουν πει για τη σχέση της με το πανέμορφο 23χρονο μοντέλο Μπατίστ Τζιαμπικόνι (Baptiste Giabiconi) και δηλώνει πως είναι απλά πάρα πολύ καλοί φίλοι και περνάνε πολλές ώρες μαζί, όπως είχε πει και για τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson).

«Είναι φανταστικός, πολύ αστείος και τόσο όμορφος. Μ αρέσει πολύ να είαμστε μαζί και είναι πολύ καλός σαν άνθρωπος» ανέφερε η 27χρονη τραγουδίστρια στο Life & Style και ζωγραφίζονται διάφορα ερωτηματικά πάνω από τα κεφάλια όσων διαβάζουν αυτές τις γραμμές.

Από τη μεριά του ο Τζιαμπικόνι ενημερώνει το γυναικείο πλήθος μέσω μιας συνέντευξης του στο News-de stars πως είναι μόνος του και η Πέρι είναι μία πραγματικά πολύ καλή του φίλη που εκτιμάει τρομερά. Επίσης προσθέτει πως είναι σαν οικογένεια, βλέπονται συχνά, όποτε είναι εκείνος στην Αμερική ή αυτή στη Γαλλία κι ευχαριστεί τον Καρλ Λάγκερφελντ που τους γνώρισε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

UPDATE: Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο twitter για να κατάλάβεις πως εννοεί τη φιλία η Κέιτι και δοκίμασε τις αντοχές σου για το αν θα μπoρούσες ν' αντισταθείς στον συγκεκριμένο πειρασμό...

Κ.Π