Οι αμαρτίες της Φέργκι και οι... γλουτοί της!

28.03.2012
H τραγουδίστρια των Black Eyed Peas δήλωσε ότι της αρέσει πολύ να είναι εκτός περιοδείας και να περνάει ώρες στο σπίτι της, μαγειρεύοντας!

Η 37χρονη Φέργκι (Fergie) πρόσφατα γιόρτασε την επέτειο 3 χρόνων έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel).

Μιλώντας στην τηλεοπτική σεφ Ρέιτσελ Ρέι (Rachel Ray), είπε ότι μαζί με τον αγαπημένο της μαγειρεύουν παρέα νόστιμα γεύματα: "Δεν είμαστε ικανοί σαν εσένα αλλά τα καταφέρνουμε! Μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου και να τραγουδάω, μη με παρεξηγείτε, αλλά μετά από 8 χρόνια συνεχόμενων ταξιδιών και περιοδείας είναι πολύ όμορφο να γυρίζω σπίτι και να είμαι μια καλή σύζυγος, να διακοσμώ το σπίτι μου, να μαγειρεύω και να κοιμάμαι στο δικο μου κρεβάτι και όχι σε ξενοδοχεία".

Η Φέργκι (Fergie) μίλησε ακόμη για τη διατροφή της λέγοντας ότι καμιά φορά ξεφεύγει με χαμηλών θερμίδων κοκτέηλ βότκας αλλά συνεχίζει πάντα τη γυμναστική της: "Βαριέμαι είναι η αλήθεια γι αυτό βγαίνω να περπατάω έξω, στην ύπαιθρο, ακούω και τη μουσική μου και ανεβαίνω ανηφόρες για να δυναμώσω τους γλουτούς μου. Παίρνω και το σχοινάκι μου, βάζω το αθλητικό μου σουτιέν και γενικώς κοιτάζω να κρατάω το ενδιαφέρον στη γυμναστική μου, να μην είναι βαρετή και να μη γίνεται ρουτίνα".

Και όσο για τις διατροφικές παρασπονδίες, η Φέργκι παραδέχθηκε ότι δε μπορεί να αντισταθεί στο μεξικάνικο φαγητό και στις enchiladas με τυρί τσένταρ... "Σκέφτομαι μέσα στις ενοχές μου, ναι OK μπορώ να τις φάω, τι έχουν; Φασόλια και καλαμπόκι... αλλά δε μετράω τις στρώσεις λιωμένου τυριού από πάνω... Προφανώς και κλέβω, και είναι και κάτι που έκανα δύο φορές την τελευταία βδομάδα!

Ε.Σ.