Η Ριάνα έκανε τη Ντέμι Μουρ να λυσσάξει!

28.03.2012
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάθαμε ότι η 24χρονη ποπσταρ μπαινόβγαινε στο σπιτι του Αστον Κούτσερ στις 4 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα οι φίλοι της Ντεμι να ανησυχούν για την υγεία της.

H Ριάνα (Rihanna) κρατάει χαμηλό προφίλ μετά τις υπόνοιες της σχέσης της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και τις φήμες ότι "έχει γυρίσει το στομάχι" της Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Οι φήμες λένε μάλιστα ότι η Ντέμι 'το 'χασε' και οι φίλοι της ανησυχούν για την υγεία της, αφού μόλις πριν ένα μήνα βγήκε από την κλινική.

Συγκεκριμένα το περιοδικό Grazia έγραψε: "Η Ντέμι παρακολουθεί διαρκώς τι κάνει ο Αστον και όταν βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες, πραγματικά αναστατώθηκε. Ειναι πεπεισμένη ότι κάτι συνέβη μεταξύ τους και δήλωσε ότι της έχει γυρίσει το στομάχι από την αηδία. Αν και ο Αστον έχει φωτογραφηθεί και με άλλες κοπέλες, καμία δεν ήταν διάσημη. Από τότε που το έμαθε προσπαθει απεγνωσμένα να μάθει λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί. Φέρεται σαν τρελλή. Είναι πολύ ευάλωτη, αλλά στην τελική ο Αστον είναι ελεύθερος να κάνει ό.τι θέλει."

Αλλο δημοσίευμα τη χαρακτηρίζει 'ταπεινωμένη' από το γεγονός ότι ο πρώην της την ξεπέρασε τόσο γρήγορα και περνάει μια χαρά, ενώ η ίδια μπαινοβγαινει στις κλινικές αποτοξίνωσης... Στο περιδικό Closer γραφει "Η Ντέμι δε μπορεί να πιστέψει ότι ο Αστον θα της το έκανε αυτό. Νιώθει ότι εξευτελίζει το γάμο τους ακόμη περισσότερο."

Μετά τις φήμες για το νέο ζευγάρι πάντως, η Ριάνα φωτογραφήθηκε καθώς επιβιβαζόταν σε πτήση στο αεροδρόμιο του LAX. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα δερμάτινο μπουφάν, γκρι φούτερ και ένα καπελάκι του baseball με μαύρα αθλητικά παπούτσια, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωσε.

Η ιδια δεν έχει μιλήσει καθόλου δημοσίως από τότε, ενώ οι φήμες λένε ότι βλέπονται εδώ και οκτώ βδομάδες.

Η 24χρονη φωτογραφήθηκε από παπαράτσι όταν έμπαινε στη βίλα του Κούτσερ με τους ανθρώπους ασφαλείας της τα μεσάνυχτα και έφυγε στις 4 το πρωί..

Η ποπσταρ, λέγεται μάλιστα, ότι θέλει να μυηθεί στην Καμπάλα για να κατανοεί τον αγαπημένο της περισσότερο...
Ε, είναι να μην της γυρίζει το στομάχι της Ντέμι;

Ε.Σ.