Η Τζέσι Τζέι γουστάρει τη Ριάνα!

28.03.2012

H Τζέσι Τζέι (Jessie J) όταν πρωτοβγήκε πριν από δύο χρόνια –βέβαια ήταν ήδη γνωστή ως στιχουργός του Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake), Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) και άλλων- ήταν αδύνατον να μην κολλήσεις κατευθείαν πάνω της. Είναι εκείνες οι περιπτώσεις που λες ότι θα μείνει 100 χρόνια στη μουσική, μαζί με τη φωνάρα θα κρατήσει και το ιδιαίτερο στυλ της και δεν θα είναι άλλη μία mainstream μικρή ποπ ντίβα.

Μπορεί τώρα να μοιάζει επικίνδυνα στην Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και να έχει προσλάβει dance Μίδες όπως ο Ντέιβιντ Γκέτα (David Guetta), αλλά τη συγχωρείς. Είναι επίσης στην ομάδα του talent show The Voice και κάνει τους παίχτες να βάζουν τα κλάματα το κυρίως θέμα της ημέρας είναι η σχέση της με τη Ριάνα (Rihanna).

"Είναι πάντα στην κορυφή- Τρελαίνομαι με το στυλ της και την όλο τρόπο που συμπεριφέρεται. Έχουμε συναντηθεί λίγες φορές και είναι πραγματικά αξιαγάπητη και πανέμορφη» δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια για την φωνή του We found love με την οποία είχε πάθει μεγάλη πλάκα και σχεδόν την ερωτεύτηκε όταν την είδε πρώτη φορά.

Πρόσθεσε πως δεν της συμπεριφέρεται σαν να είναι η βασίλισσα, κάτι που δεν την αρέσει να κάνουν και οι άλλοι σ’ αυτή και αποκάλυψε ότι έχει πάθει εμμονή με την Πέρι επίσης. Όσο για το The Voice είναι περήφανη που βρίσκεται εκεί ανάμεσα στους Will.i.am , Τομ Τζόουνς (Tom Jones) και Ντάνι Ο Ντονογκ (Danny O’Donoghue) και λέει χαρακτηριστικά πως «Δεν ξέρω αν είναι η σωστή στιγμή να κάνω αυτή την επιλογή αλλά στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Δε γίνεται να ζεις τη ζωή σου ανησυχώντας συνέχεια ότι θα κάνεις λάθη. Πριν 12 μήνες ο κόσμος έλεγε τι είναι αυτό το Do It Like A Dude; Και τώρα κάθομαι στο πάνελ του The Voice. Ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου!».

Κ.Π