Τζάστιν Μπίμπερ: Είμαι ο ιδανικός σύντροφος!

28.03.2012
Έχει λεγεώνες κοριτσιών να τον ακολουθούν και τώρα που έγινε 18 αποκάλυψε τί είναι αυτό που τον κάνει τόσο καλό σύντροφο!

Ο Kαναδός τραγουδιστής που βγαίνει με την Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) μίλησε και για τις ικανότητές σε μία σχέση, καθώς παράληλα προωθεί το νέο του τραγούδι Boyfriend.

Μιλώντας στο Radio Disney χθες o Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), περιέγραψε τον εαυτό του ως "αγαπησιάρη και υπομονετικό, τρυφερό και ευγενικό".

"Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον άλλον. Αυτό ειναι το σημαντικότερο. Αν δεν είσαι ειλικρινής, τότε η σχέση δεν είναι καλή. Και μόνο έτσι σε εκτιμά και το κορίτσι σου" δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμο.

Εν τω μεταξύ όσο συμβαίνουν αυτά, ο Τζάστιν αντιμετωπίζει και νομικά θέματα μετά από τηλεφωνική φάρσα...

H ιστορία ξεκίνησε όταν ο ποπ σταρ ανέβασε ένα τηλεφωνικό νούμερο στους 19 εκατομμύρια followers στο τουίτερ του και παρότρυνε τους θαυμαστές του να τον πάρουν τηλέφωνο "αμέσως"!

Κατα συνέπεια δύο κάτοικοι του Τέξας δήλωσαν ότι δέχθηκαν πάνω από 1.000 τηλεφωνήματα παρόλο που το μήνυμα σβήστηκε γρήγορα. Ο δικηγόρος του ζευγαριού ζητάει για τα προβλήματα που τους δημιουργήθηκαν εκτός από υλική, και ηθική αποζημίωση.

Ο Τζάστιν ελπίζει ότι αυτή η υπόθεση δε θα του κοστίσει πολύ, καθώς πρόσφατα αγόρασε ένα πολυτελές σπίτι 6 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια. Οι γείτονές του θα είναι ο Στιβεν Σπίλμπεργκ (Steven Spielberg) και η Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears).

Ε.Σ.