Η Kesha δίνει... το αίμα της για τo άλμπουμ των Flaming Lips!

28.03.2012
Όποιος έχει τάσεις λιποθυμίας κάθε φορά που πηγαίνει για εξετάσεις αίματος τότε θα ήταν καλύτερα να μην διαβάσει το παρακάτω κείμενο...

Βαμπιρική υπόθεση η καινούρια δουλειά των Flaming Lips. Ο τραγουδιστής τους, Γουέιν Κόιν (Wayne Coyne) δεν είναι κι ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος που έχεις συναντήσει και αν παρακολουθείς τα βίντεο κλιπ, τις αφίσες και τις συναυλίες του συγκροτήματος, εκτός από πολλά άλλα θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα την εμμονή του με το αίμα.

Το 2010 είχε κάνει αυτό το πόστερ χρησιμοποιώντας το δικό του, μετά ακολούθησε το NSFW βίντεο για το τραγούδι See the leaves μ' εκείνη την αιματοβαμμένη κοπέλα, το οποίο κατέβηκε από παντού στο ίντερνετ και τώρα του ήρθε η ιδέα να κυκλοφορήσουν για την Record Store Day το άλμπουμ Heady Fwends το οποίο θα περιέχει το αίμα όλων όσους έχουν καλέσει να τραγουδήσουν.

Όσο σχιζοφρενές κι αν σου ακούγεται, οι Νικ Κέιβ (Nick Cave), Έρικα Μπαντού (Erykah Badu), Κέσα (Kesha), Μπον Άιβερ (Bon Iver) και τα μέλη του Neon Indian θα χρειαστεί να δώσουν μία μικρή ποσότητα αίματος που θα μπει μέσα στη συσκευασία του δίσκου και θα πουληθεί σε μόνο πέντε η έξι συλλεκτικά αντίτυπα.

«Δεν έχω ακόμα τα αίματα όλων αλλά όσα έχω, έχουν μπει σε μικρές φιάλες οι οποίες είναι στο ψυγείο μου» ανέφερε ο Κόιν. Αν το μάθει ο Ντέξτερ (Dexter) δε θ αφήσει κανένα αντίτυπο...

Κ.Π