H παριζιάνικη Eklo προσγειώνεται στις αθηναϊκές κονσόλες!

28.03.2012
Άλλο ένα label showcase θα παρουσιαστεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στο gig space του six d.o.g.s.

Η παριζιάνικη Εklo που μέχρι στιγμής διαπρέπει με τις Klub Night εκδηλώσεις τις στο REX club του Παρισιού, θα φιλοξενηθεί λοιπόν στο αγαπημένο μας six d.o.g.s και είμαστε σίγουροι ότι οι καλλιτέχνες τις θα μας ενθουσιάσουν.

Ο Seuil είναι μυστήριος. Μάλλον, πιο εύστοχα, η περίπτωση του Seuil είναι μυστήρια. Παρά τις δυνατές κυκλοφορίες του με εταιρίες όπως οι Minibar, Moon Harbour και Lessizmore, ο ταλαντούχος DJ και producer Seuil δεν είχε καταφέρει, μέχρι πρότινος, να εκτιμηθεί για το ταλέντο του. Όμως με την περσινή κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του “Chamaeleonidae” ο δρόμος προς την αναγνώριση άνοιξε!

Ο Seuil και οι συνεργοί του, καταφέρνουν να φέρουν ένα αέρα φρεσκάδας στο είδος της deep house χρησιμοποιώντας κρουστά και ντραμς, δημιουργώντας έτσι ατμοσφαιρικές μουσικές με δεξιοτεχνία και μελωδικότητα. Παράλληλα, η δισκογραφική του εταιρεία Eklo με την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της Prostitute», μια συνεργασία με τους Γάλλους dOP, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθιερώνοντας την.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ανήσυχος Seuil ξεκινάει ένα καινούργιο project, με τον φίλο του Le Loup, την Hold Youth, μια καινούργια δισκογραφική εταιρεία που θα κυκλοφορεί αποκλειστικά σε βινύλια μουσικές από ντίσκο και house μέχρι και hip-hop.

Όσο αφορά τα προσωπικά του projects, ένα καινούργιο ΕΡ θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Circus Company και άλλο ένα από την Ultrastrech (την καινούργια δισκογραφική του Sammy Dee), ενώ ήδη δουλεύει στο καινούργιο του δίσκο. Με λίγα λόγια, αν δεν ξέρετε ήδη τον Seuil είναι ώρα να τον μάθετε.

Ο δεύτερος καλεσμένος της βραδιάς Τolga Fidan μετά την αρκετά εντυπωσιακή του εμφάνιση στο φετινό ένTechno επανέρχεται για άλλο ένα δυνατό live. Τούρκικη καταγωγή, λονδρέζικες σπουδές στην καλών τεχνών, κάτοικος Παρισιού για μια 5ετία, λάτρεις και μόνιμος κάτοικος πλέον Βερολίνου, ο Τοlga Fidan έρχεται για δεύτερη φορά στην Αθήνα.

Η μουσική του παίρνει την ταμπέλα της deep techno και την σφραγίδα της Vakant. Με το ξεκίνημα στο συγκεκριμένο label το 2006 ακολούθησαν και πολλοί επιτυχημένοι δίσκοι, κερδίζοντας έτσι πολλούς οπαδούς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η επιτυχίες όμως συνεχίζονται με τις κυκλοφορίες remixes για τις Cocoon, Viva, Catwash και την ενλόγο Εklo.

Ο δικός μας Anéstie Gomez θα ανοίξει αυτή την όμορφη βραδιά.

Info

Που: Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Σάββατο 31 Μαρτίου

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό