Το παλάτι του πιο hot ζευγαριού της χιπ χοπ

29.03.2012
Ο ερωτευμένος 24χρονος ράπερ αγόρασε τη βίλα που θα στγάσει τον έρωτα του με την μέλλουσα σύζυγο του Άμπερ Ρόουζ.

Είναι ο τύπος που συναγωνίζεται τον Λιλ Γουέιν (Lil Wayne) για το ποιος έχει τα περισσότερα τατουάζ, έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στη mainstream χιπ χοπ γειτονιά και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μία από τις πιο εκκεντρικές κοσμικές περσόνες στη συγκεκριμένη σκηνή και γενικότερα στη μουική σόουμπιζ.

Ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) και η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) είναι το ζευγάρι που έχει απασχολήσει όλο τον κίτρινο τύπο τον τελευταίο χρόνο και έχουν κατακλύσει το twitter με τα ροζ σύννεφα του έρωτα τους και για το πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον.

Ο 24χρονος τραγουδιστής έκανε ένα μεγάλο δώρο την αγαπημένη του ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή της Πενσυλβανίας αξίας 900.000 δολαρίων το οποίο έχει πέντε κρεβατοκάμαρες , τέσσερα μπάνια, έναν ξενώνα και η έκταση του είναι 2.8 στρέμματα.

Την 1η Μαρτίου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα με την 28χρονη αγαπημένη του η οποία έδειξε παντού τον μονόπετρο της γράφοντας ότι είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Και για το παρασκήνιο, η αιτία του χωρισμού της με τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) μετά τον οποίο γνώρισε τον εν λόγω μεγάλο της έρωτα, ήταν η Κιμ Καρντέσιαν (Kim Kardashian) που απατούσε τον φίλο της Ρέγκι Μπους (Reggie Bush) με τον Γουέστ όταν εκείνος ήταν με την Ρόουζ. Έτσι γιατί τα σήριαλ του Παπακαλιάτη είναι βγαλμένα από τη ζωή.

Κ.Π