Ποια θέλει να... ξεράσει όταν ακούει τη Σελίν Ντιόν;

30.03.2012
Δυστυχώς για την πρωταγωνίστρια της γνωστής ταινίας, το κύριο τραγούδι του soundtrack δε βούλιαξε στον πάτο...

Όσο και να μην παραδέχεσαι δημόσια στους φίλους σου για να μην σε πουν φλώρο ότι δεν έκλαψες έστω και λίγο με τον "Τιτανικό", ξέρουμε ότι κατά βάθος λες ψέματα. Όταν είχε βγει στους κινηματογράφους οι αίθουσες θύμιζαν πενταήμερη, τη στιγμή που ο Τζακ βούλιαζε αργά και βασανιστικά στον πάτο του βυθού με την Ρόουζ να του φωνάζει απελπισμένη τα χαρτομάντιλα έκαναν σκυταλοδρομίες και όποτε ακούς το τραγούδι της ταινίας κάνεις τη χαρακτηριστική κίνηση του ζεύγους πάνω στο πλοίο.

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) που ευτυχώς όπως -και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο- εξελίχθηκε σε πολύ καλή ηθοποιός, δεν θέλει ν’ ακούει ούτε για πλάκα το My heart will go on με τη φωνή της Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ,νιώθει ότι την έχει στοιχειώσει όλα αυτά τα χρόνια.

“Το συγκεκριμένο κομμάτι με κάνει να θέλω να ξεράσω. Όχι δεν έπρεπε να το πω αυτό. Αλλά πραγματικά θέλω να κάνω εμετό. Μακάρι να μπορούσα να πως ”Α ακούστε όλοι- είναι το τραγούδι της Σελίν Ντιόν! Αλλά δε μπορώ! Πρέπει απλά να κάτσω εκεί , ανέκφραστη και να με κοιτάνε όλοι.” είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της στο MTV.

Δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος τρελαίνεται να της κάνει έκπληξη μ’ αυτό το κομμάτι κι επίσης πρόσθεσε πως σε μία εκπομπή στην Ιταλία όπου ήταν καλεσμένη, δε φέρθηκε καθόλου ευγενικά μόλις ο πιανίστας άρχισε να παίζει τη μελωδία του. Δεν πήγε να τραγουδήσει μαζί του ούτε έναν στίχο και δεν υπέκυψε όσο και να την πίεζαν λέγοντας της πως θα είναι αστείο μέχρι που κατάλαβαν πως δε νιώθει καθόλου ωραία.

K.Π