H Μαντόνα με ύπουλα μέσα στην κορυφή!;

04.04.2012
Η Βασίλισσα της Ποπ αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή των charts των Ηνωμένων Πολιτειών με το νέο της άλμπουμ MDNA ... αλλά πώς μετρήθηκαν οι πωλήσεις που της χάρισαν την κορυφή;

Η Μαντόνα (Madonna) έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο με το νέο της άλμπουμ και τώρα φαίνεται ότι θα πετύχει παρόμοια επιτυχία στην Αμερική!

Ωστόσο, ένα νέο report δείχνει ότι κατέφυγε σε τεχνάσματα σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα charts του Billboard.

Αν και οι τελικοί αριθμοί δεν είναι έτοιμοι ακόμη, η 53χρονη σταρ αναμένεται να κατακτήσει την πρώτη θέση πωλήσεων στη χώρα.

Η εταιρεία της, Interscope, και η Live Nation, ιδιοκτήτρια της Ticketmaster, συνδύασε το τελευταίο της άλμπουμ με πωλήσεις εισιτηρίων για την επερχόμενη περιοδεία της! Για κάθε εισιτήριο για μία από τις παραστάσεις της, οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης ένα αντίγραφο του MDNA, με τη δυνατότητα είτε να το κατεβάσουν από το iTunes δωρεάν είτε να λάβουν ένα αντίγραφο με το ταχυδρομείο.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες πωλήσεις άλμπουμ συνδέονται άμεσα με την αγορά εισιτηρίων για τις συναυλίες.

Η περιοδεία στη Βόρεια Αμερική ξεκινά την 28η Αυγούστου στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανία και κλείνει στην Ατλάντα, στη Γεωργία στις 17 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ticketmaster: "Πάρτε MDNA με το εισιτήριό σας! Η Madonna κάνει ένα τεράστιο πάρτι και όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Για κάθε εισιτήριο που αγοράζετε online θα επιλέξετε αν θέλετε ένα ψηφιακό ή φυσικό αντίγραφο του νέου άλμπουμ της Madonna, MDNA. Πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ στις 26/3, θα λάβετε ένα email από την Ticketmaster με τις οδηγίες".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται ένα τέτοιο τέχνασμα, αν και άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Bon Jovi και ο Tom Petty και δεν ήταν τόσο τυχεροί στο αποτέλεσμα των πωλήσεων.

Η Μαντόνα έχει ήδη θέσει νέο ρεκόρ στη Βρετανία για τα περισσότερα άλμπουμ που έφτασαν στην κορυφή από σόλο τραγουδίστρια. Με την κυκλοφορία του 12ου άλμπουμ της, ξεπέρασε το ρεκόρ του Ελβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) που είχε 11 Νο 1 άλμπουμ.

Το MDNA κυκλοφόρησε τόσο στις Hνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βρετανία στις 26 Μαρτίου.

Ε.Σ.