Ο Μπόι Τζορτζ τις έφαγε άσχημα!

04.04.2012
Ο 50χρονος πρώην frontman των Culture Club, -τώρα ένας επιτυχημένος DJ - τραυματίστηκε καθώς έφευγε από το κλαμπ Amadeus στο Βόρειο Γιορκσάιρ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο σταρ, με πραγματικό όνομα Τζορτζ Ο Ντάουντ (George O'Dowd), αποχωρούσε από το χώρο, όταν σημειώθηκε φιλονικία με μια γυναίκα.

Ένας εκπρόσωπος του ισχυρίστηκε: «Ο George έφευγε όταν, όπως είπε και η Διεύθυνση του μαγαζιού, μία μεθυσμένη και επιθετική γυναίκα όρμησε για το καπέλο του - και με αυτό τον τρόπο τον χτύπησε στο μάτι." Ο εκπρόσωπος Τύπου υποστήριξε ότι, ως αποτέλεσμα των ενεργειών της, η γυναίκα κλήθηκε να φύγει.

Ο σταρ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Τουίτερ του προσθέτοντας: "Στις ομορφιές μου λίγο μετά την επίθεση το βράδυ του Σαββάτου! Ωραία "

Στη συνέχεια φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά προσαρμοσμένα με τέτοιο τρόπο ωστε να καλύψει τον τραυματισμό του και πρόσθεσε: "Η μακιγιέζ μου Κριστίν έχει να βάψει μόνο το ένα μου μάτι μετά από το περιστατικό σε ένα club .... έχω ένα μεγάλο μελανιασμένο μάτι! Γλυκό! ».
Ο Μπόι Τζορτζ δε θα μηνύσει την γυναίκα.

Ο τραγουδιστής γνώρισε τη δόξα ως εκκεντρικός frontman των Culture Club. Ήταν μια από τις πιο πετυχημένες μπάντες των 80ς με χιτς από το Do You Really Want To Hurt Me? και Karma Chameleon, το οποίο και αποτέλεσε το σινγκλ με τις μεγλύτερες πωλήσεις στη Βρετανία το 1983.

Ωστόσο, η μπάντα διαλύθηκε όταν η εξάρτηση του τραγουδιστή στην ηρωίνη επιδεινώθηκε, με αποκορύφωμα το 1986 που συνελήφθη για κατοχή.

Ο ίδιος στη συνέχεια ξαναέχτισε την καριέρα του ως DJ, αλλά έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τις Αρχές.
Καταδικάστηκε σε πέντε ημέρες κοινωφελούς εργασίας στη Νέα Υόρκη για μία ψευδή αναφορά διάρρηξης το 2006, ενώ το 2009, έμεινε τέσσερις μήνες στην φυλακή αφού είχε καταδικαστεί για παράνομη φυλάκιση ενός συνοδού του.

Ένα reunion άλμπουμ των Culture Club αναμένεται αργότερα αυτό το έτος.

Ε.Σ.