Ο Καρλ Λάγκερφελντ απολογείται στην Αντέλ... με τσάντες!

04.04.2012
Κάλλιο αργά παρα ποτέ. Ο γνωστός 78χρονος σχεδιαστής ζητάει συγνώμη στην Αγγλίδα τραγουδίστρια στέλνοντας της τις καλύτερες δημιουργίες της Chanel.

Δύο μήνες πριν, ο Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld) είχε πει σε συνέντευξη του στο Metro για την Αντέλ (Adele) πως έχει θεϊκή φωνή, έχει όμορφο πρόσωπο αλλά είναι… υπερβολικά χοντρή για τα πρότυπα της μουσικής βιομηχανίας. Η 23χρονη τραγουδίστρια είχε πει στο περιοδικό People ως απάντηση στη δήλωση του πως είναι περήφανη που εκπροσωπεί την πλειοψηφία των γυναικών και δεν ήθελε ποτέ να είναι σαν τα μοντέλα στα εξώφυλλα.

Σύμφωνα με τον 78χρονο γκουρού της μόδας, είχε γίνει παρεξήγηση γιατί πήραν μία φράση του από όλα αυτά που είπε και αυτό που ήθελε να εννοήσει ήταν εντελώς διαφορετικό απ αυτό που βγήκε προς τα έξω. Όπως και να χει μεγάλο φάουλ από τον γνωστό γερμανό σχεδιαστή της Chanel που είχε επιμεληθεί κι ένα από τα πιο πετυχημένα ημερολόγια της Pirelli πέρσι, οπότε αρκετό καιρό μετά αποφάσισε πως πρέπει να επανορθώσει.

"Είναι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια και την θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι πανέμορφη και ανυπομονώ να βγει το επόμενο της CD"! δήλωσε πρόσφατα κι επειδή έμαθε πως η Αντέλ τρελαίνεται να συλλέγει ωραίες τσάντες, ανέθεσε στην ομάδα του να της στείλουν δώρο τα καλύτερα κομμάτια του οίκου.

Επιπλέον απ ότι είπε κάποιος συνεργάτης του θα ήθελε πολύ να δουλέψουν μαζί στο μέλλον και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάγκερφελντ επιλέγει Αγγλίδα τραγουδίστρια αφού είχε συνεργαστεί πριν ένα χρόνο με τη Φλόρενς Γουέλς (Florence Welch) για μία φωτογράφηση και ένα fashion show του.

Κ.Π