Το αγαπημένο κόσμημα της Μπιγιονσέ

04.05.2012
Eχει μιλήσει πολλές φορές για τις χαρές της μητρότητας και της νέας της ζωής, και τώρα βρήκε ένα ακόμη τρόπο να εκφράσει την αφοσίωση της στη κόρη της, με ένα μενταγιόν που γράφει το όνομά της.

Η 30χρονη Beyonce (Mπιγιονσε) ανέβασε μια φωτογραφία του εαυτού της στο Tumblr με ένα ασημένιο μενταγιόν που έγραφε Blue.

Δείχνοντας μόνο τον λαιμό και το θώρακά της, η Mπιγιονσέ φαινεται να φοράει και άλλα κοσμήματα αλλά αυτό με το όνομα της κόρης της ειναι το κεντρικό.

Για την Μπλου Άιβι (Blue Ivy) η Μπι φοράει συχνά γαλάζια ρούχα, αξεσουάρ ακόμη και βερνίκι στο ίδιο χρώμα.

Πρόσφατα αποκάλυψε και τις καμπύλες της σε παραλία του St Barts, όπου έκανε μπάνιο με τον σύζυγό της Τζέι Ζι (Jay Z) ενώ ο προσωπικός της γυμναστής δήλωσε ότι κατάφερε να επαναφέρει το σώμα της με πέντε φορές την εβδομάδα γυμναστική και σωστή διατροφή.

Ανακηρύχθηκε πρόσφατα η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη από το περιοδικό People και η ίδια σχολίασε σχετικά, πως η μητρότητα την έχει κάνει νανιώθει πιο όμορφη από ποτέ!

Η Μπλου Άιβι γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου.

Η Λορέν Σουάρτς (Lorraine Schwartz) που σχεδίασε το κόσμημα δήλωσε ότι η Μπιγιονσέ είναι η πιο όμορφη στον πλανήτη.. μέσα και έξω! "¨Το να είμαι δίπλα της μου αναζωπυρώνει τη δημιουργικότητα και πάντα τελικά καταλήγω να σχεδιάσω κάτι τέλειο ειδικά για εκείνη'.

Ε.Σ.