Δεκάδες ειρωνικά σχόλια για την Τουλίζα!

07.05.2012
Η νεαρή τραγουδίστρια - πανελίστρια - ραδιοφωνική παραγωγός και ελληνικής καταγωγής στάρλετ, εμφανίστηκε ζωντανά στο Βρετανία Έχεις Ταλέντο, αφήνοντας... πικρές εντυπώσεις!

H Tουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) ήταν στα πάνω της το Σάββατο το βράδυ,γιορτάζοντας το ντεμπούτο σόλο single της που κατέκτησε την κορυφή, γεγονός που γιόρτασε με μία ζωντανή ερμηνεία στη βρετανική τηλεόραση. Αλλά οσο εκεινη το γιόρταζε.. ο κόσμος στο τουίτερ ξεσάλωνε, με σχόλια καθόλου όμορφα για τη φωνή της και την εμφάνισή της.

Η Τουλίζα έκανε την έκπληξη (όχι ευχάριστη) να μη φορέσει τακούνια αλλά μπαλαρίνες ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην απαιτητική χορογραφία που συνοδεύει το κομμάτι - γεγονός που εκείνη ίσως ήθελε να επιβραβεύσουμε λέγοντας πόσο προσγειωμένο κορίτσι είναι, αλλά από την άλλη ...ποιος συγχωρεί τέτοια λάθη στις στάρλετ?

'Τουλίζα, κουκλίτσα μου, πρέπει να μάθεις επειγόντως να χορεύεις με τακούνια αν θέλεις να κάνεις καριέρα...#justsayin!' έγραψε ένα φαν στο τουίτερ. Τα μαύρα ίσια παπουτσάκια της μπορεί να ήταν άνετα αλλά δεν ήταν καθόλου ταιριαστά με το φόρεμά της. Για το πάρτυ μετά, άλλαξε φυσικά και έβαλε ένα μπεζ φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες.

Οσο για την ερμηνεία της, τα σχόλια κινήθηκαν στο ύφος του παρακάτω: 'Σόρυ, αλλά η Τουλίζα είναι ατάλαντη.' Οπως και : 'Η Τουλίζα ήταν απαίσια στο Βρετα νία έχεις ταλέντο. Ποτέ δεν νοστάλγησα περισότερο την Σερυλ Κόουλ (Cheryl Cole)!'

Και βέβαια άπειρα σχόλια έγιναν για το πρόσφατο σκάνδαλο με την πορνοταινία... Τουλίζα? εντάξει μην την αδικείτε, ήταν καλύτερη από ότι στην κασέτα...' έγραψε κάποιος.

Οταν μετά την εκπομπή τη ρώτησαν πως νιωθει εκείνη είπε πως είναι μια χαρά και ευχαρίστησε όλους για τη στήριξή τους! Το σινγκλ της YOUNG ήταν στην κορυφή και εκείνη ψηφίστηκε ως η πιο σέξυ γυναικα του πλανήτη από το περιοδικό FHM.. και γιατί λοιπόν να μην είναι?

Ε.Σ.