Ρίτα Όρα: Η Μπιγιονσέ είναι απλά η γυναίκα του αφεντικού

07.05.2012
Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βλέπει το αφεντικό της, Τζέι Ζι και τη διάσημη σύζυγό του...

Η Ρίτα Όρα (Rita Ora) δε μπορεί να δει τη Μπιγιονσέ (Beyoncé) με κανένα άλλο τρόπο, παρά μόνο ως σύζυγο του αφεντικού!

Η ανερχόμενη βρετανίδα τραγουδίστρια που έχει υπογράψει στην εταιρεία του Τζέι Ζι (Jay-Z), Roc Nation, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι της αρέσει πολύ να δουλεύει με τον ράπερ και της κάνει εντύπωση που ο κόσμος απορεί επειδή δεν έχει ...αποσβολωθεί από τον ίδιο ή την επώνυμη γυναίκα του...!

Η Μπιγιονσέ έρχεται στο στούντιο όταν ηχογραφώ. Μου δίνει συμβουλές όταν παλεύω με ένα στίχο ή ένα κόνσεπτ τραγουδιού, αλλά ειναι περίεργο γιατί αν και τη λατρεύω, για μένα είναι η σύζυγος του αφεντικού” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Grazia.

Η Ρίτα Όρα θυμάται όταν τους πρωτογνώρισε, και περιέγραψε πώς ήταν όταν της τηλεφώνησαν για να συναντήσει τον Τζέι Ζι, αλλά και πως όταν τελικά τον είδε δεν πίστευε στα μάτια της, αναφέροντας:

Εφτασα στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα παλιό μπλουζάκι των Run DMC T-shirt και κολάν, και πήγα κατευθείαν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Roc Nation σέρνοντας τη βαλίτσα μου. Μόλις είχα βγει από την πτήση, δεν είχα κοιμηθεί και ήμουν άβαφτη. Μπροστά σε όλο αυτο τον κόσμο, το πλήθος χωρίστηκε για να περάσω και βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζέι Ζι. Φοβήθηκα τόσο που ανακατεύτηκα... εκείνος μου χάρισε το πιο πλατύ του χαμόγελο".

Ε.Σ.